Lifestyle

Herfstvakantie tips: zo ga jij je niet vervelen tijdens de herfstvakantie

De herfstvakantie is hier en dan ben je een week vrij en kan je doen wat je wil. Maar wat als je vriendinnen op vakantie gaan of heel veel moeten werken en jij, all by yourself, alleen thuis zit. Jij ziet het al helemaal voor je: je gaat je een week lang vervelen. Met deze herfstvakantie tips kom jij de week door zonder je te vervelen. Let's go!  

1. Herfstvakantie tips: kleding verkopen
Zit je kledingkast vol met kleding die je nooit meer draagt? De herfstvakantie is het perfecte moment om alles uit te zoeken. Ga door je kledingkast heen en kijk wat je echt nog leuk vindt en wat weg kan. De stapel kleding dat je weg doet kan je verkopen op bijvoorbeeld United Wardrobe of Marktplaats. Daar ben je zo weer een dag mee bezig. 

2. Herfstvakantie tips: serie marathon
Regent het tijdens de herfstvakantie? Plan dan een dagje op de bank met je favoriete series of begin aan een nieuwe serie. Het is namelijk ook belangrijk om goed tot rust te komen tijdens de herfstvakantie. Klik hier als je benieuwd bent naar serietips

3. Herfstvakantie tips: ga naar WONDR Experience
Vorig jaar is WONDR Experience geopend in Amsterdam-Noord. Wil je jouw Instagram een boost geven? Ga er dan naartoe in de herfstvakantie om de leukste Instagram-foto's te maken. Eén van je vriendinnen heeft vast wel een dagje tijd voor je of neem anders een familielid mee. 

4. Hefstvakantie tips: maak een fotoalbum
Je hebt vast en zeker tijdens de zomer heel veel leuke foto's gemaakt. Doe er iets mee! Laat je favoriete foto's afdrukken en maak er een mooi fotoalbum bij. Zo kan je ook nog even nagenieten van de leuke tijd die je hebt gehad tijdens de zomer. 

herfstvakantie tips vervelen
5. Herfstvakantie tips: lees een boek
Je bent natuurlijk non-stop druk, maar nu heb je eindelijk tijd voor wat rust. Leg je telefoon weg, zet de televisie uit en pak er een boek bij die je nog niet hebt gelezen. Nu heb je daar eindelijk tijd voor! 

6. Herfstvakantie tips: maak een wandeling
Zit je alleen maar binnen en verveel jij je? Ga dan lekker naar buiten en maak een mooie wandeling. Het is goed om te bewegen en frisse lucht te krijgen. Ga bijvoorbeeld naar het bos of naar het strand. Lekker uitwaaien. 

7. Herfstvakantie tips: DIY-en
Speur YouTube af en ga op zoek naar een toffe DIY om te doen. Maak bijvoorbeeld van een oud T-shirt een mooie crop top. Er zijn genoeg toffe ideeën. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved