News

Nooit gedacht! Dit Temptation Island-koppel stapt in het huwelijksbootje

Het is een goede zomer op liefdesgebied. In ieder geval, voor één Temptation Island koppel in het bijzonder. Eerlijk gezegd gaven we ze op Girlscene HQ niet veel tijd meer samen na hun televisie avontuur, maar met de volgende foto bewijzen ze toch maar weer dat hun liefde veel sterker is dan iedereen dacht. Het koppel dat gaat trouwen is...

Rosanna en Niels! De twee zijn momenteel lekker van de zomer aan het genieten samen. Blijkbaar gaat het zo goed tussen hen dat Niels het niet kon laten om op één knie te gaan voor zijn Rosanna. Het koppel is natuurlijk al een tijdje samen én ze hebben het hele Temptation avontuur (maar net aan) overleefd, dus bijzonder is hun relatie in ieder geval wel. En nu zijn ze zo ver dat ze klaar zijn voor de stap.

Temptation Island huwelijk

Van het afgelopen seizoen zijn Rosanna en Niels het eerste stelletje dat in het huwelijksbootje stapt en iedereen mag het nu weten! Op Instagram is al de eerste foto gedeeld. Verklaart meteen waarom Rosanna 18 uur geleden een foto plaatste met de tekst 'op dit moment is het leven perfect'. Cute.

 

‘His Queen’ and ‘Her King’ <3 🙏💏👑💍💎

Een bericht gedeeld door Rosanna Voorwald (@rosannavoorwald) op

 

At this moment life is Perfect 👌❤👸

Een bericht gedeeld door Rosanna Voorwald (@rosannavoorwald) op

Beeld: RTL

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved