Waarom jij de nieuwe bioscoopfilm 'Everything, Everything' moet zien

Films & Series door Renee

Houd je van romantiek? Krijg je nooit genoeg van liefdesverhalen? Ben je dol op dramafilms en wil je graag weer eens naar de bioscoop? Dan weet Girlscene voor welke film jij vanaf 17 augustus kaartjes moet kopen: 'Everything, Everything'! Girlscene vertelt je in dit artikel meer over het onwaarschijnlijke liefdesverhaal van de 18-jarige Maddy en Olly. Lees maar mee.

Het kan zijn dat het verhaal van 'Everything, Everything' je bekend voorkomt. De film is namelijk gebaseerd op het boek 'Alles wat je lief is'. De Girlscene redactie kende het verhaal nog niet, maar na het lezen van de synopsis kunnen we niet wachten totdat de film in de bioscoop draait.

'Everything, Everything'
Risk Everything... For Love. 

'Everything, Everything'

Wat als je niet naar buiten mag, geen frisse lucht mag inademen noch het warme zonlicht op je gezicht kunt voelen? Wat als je die prachtige buurjongen nooit een kus zal kunnen geven... Het overkomt de 18-jarige Maddy. Door haar ziekte mag ze de veilige luchtdichte omgeving van haar huis niet verlaten. Maar Maddy is nieuwsgierig, slim en vastberaden. Zeker wanneer ze verliefd wordt op haar buurjongen Olly wil ze de fascinerende buitenwereld verkennen en haar eerste liefde ervaren. Wat begon met staren naar elkaar van achter het raam en met tekst berichtjes als enige communicatiemiddel, groeide uit tot een hechte band. Ondanks Maddy’s aandoening willen zij alles riskeren om bij elkaar te kunnen zijn, zelfs als dit betekent dat zij alles daardoor kunnen verliezen.

Trailer

Nu je het verhaal van 'Everything, Everything' kent en een sucker voor liefdesfilms bent, wil je ongetwijfeld de film zien. Helaas is het nog geen 17 augustus, maar er is gelukkig wel een trailer waardoor je alvast een sneak peak krijgt te zien! Kijk maar mee:

'Everything, Everything' draait vanaf 17 augustus in de bioscoop, bekijk de officiële filmwebsite op www.everythingeverythingfilm.nl.

© 2017 Warner Bros. Entertainment Inc. and Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. All Rights Reserved