News

Deze Nederlandse YouTuber neemt een video op met Kim Kardashian

Van eigen collecties tot bestseller boeken: YouTubers doen het tegenwoordig allemaal. Maar als je een video mag opnemen met Kim Kardashian, dan heb je het pas écht gemaakt. Een Nederlandse YouTuber had de eer om met misschien wel de meest besproken vrouw ter wereld voor de camera te verschijnen. Dít zijn de eerste beelden! 

Nikkie Tutorials

Nikkie Tutorials werd in één klap wereldberoemd door haar video The Power of Make-up. Inmiddels is ze een megaster met tientallen miljoenen views en miljoenen volgers. Ook Kim Kardashian weet wie 'onze' Nikkie is en heeft haar gevraagd om samen een video op te nemen. Daar hoefde de YouTuber niet lang over na te denken! 

Power of Make-up

De twee doken een paar uur geleden de studio in, en uiteraard moest Kim dat vastleggen op Snapchat. Wat voor video ze hebben opgenomen vertellen ze niet, maar in de snaps is te zien dat Nikkie de helft van Kims gezicht heeft opgemaakt. Grote kans dat ook Kim een Power of Make-up-video heeft opgenomen!

Droom

Nikkie kan haar geluk niet op. "Ik ben net klaar met filmen met Kim en het leek wel een droom," zegt ze op Instagram Stories. "Ze is zo nuchter en bescheiden, ze is fantastisch. Ik kan niet geloven wat er net is gebeurd." Go Nikkie! 

Lees ook: 

Beeld: Getty Images

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved