Beauty

Deze ranzige puistenvideo is al meer dan 17 miljoen keer bekeken (en jij wil ‘m ook zien)

Iedereen heeft weleens een puist of mee-eters, het hoort er nu eemaal bij. Ondanks dat we weten dat het uitknijpen van een puist super slecht is blijven we het toch doen. Het uitknijpen van een puist (vooral een grote) is namelijk ook super bevredigend, geef maar toe. Deze vrouw gaat wel héél ver en maakt video’s van het uitknijpen van puisten die ze online deelt. 

Sandra Lee, ook bekend als Dr. Pimple Popper, maakt video’s van het uitknijpen van puisten en deelt deze online op haar YouTube-kanaal. Nu deelt ze niet haar eigen puisten, maar die van haar klanten. Sandra is namelijk een dermatoloog en helpt mensen met zware acne en puisten.

Sommige mensen lopen al jaren rond met een puist die ontzettend veel pijn doet. Sandra helpt deze mensen bij het verwijderen van zo’n puist. Sommige zijn zelfs zo groot als muntstukken! Het klinkt misschien super ranzig (en dat is het stiekem ook), maar toch blijven we kijken.

Niet iedereen is blij met de video’s. Mensen die hier gefascineerd door zijn kunnen uren blijven kijken, terwijl sommige mensen het te smerig voor woorden vinden. Toch zijn de video’s van Dr. Pimple Popper populair en worden ze meer dan 17 miljoen (!) keer bekeken.

Dr. Lee behandeld niet zomaar puisten, het gaat vaak om rare plekken of puisten die al oud zijn. Zo ook de vrouw in deze video. Ze heeft al langere tijd last van een plekje onder haar lip en Sandra haar gaat helpen. Niet gewoon met haar handen, maar met gereedschap. Het wordt bijna een kleine operatie.

Watch on YouTube

In de video maakt Sandra een klein sneetje zodat de, uuuhh… viezigheid kan worden verwijderd. Naast deze video heeft Sandra nog veel meer video’s op haar YouTube-kanaal.

Volgens Sandra zijn er twee soorten mensen die haar video’s kijken. Eén groep kickt op video’s waarbij er vooral veel pus naar boven komt. Ander genieten juist wanneer ze iets groot en hard verwijderd zoals een cyste.

Voortaan klagen we nooit meer over een puist…

Bron: Cosmopolitan, Refinery 29 | Beeld: Pixabay