Health

9 fijne én gratis sportapps voor thuis workouts

Nu we allemaal zoveel mogelijk binnen moet blijven en de sportscholen zijn gesloten, hebben we een mooi excuus om 'niks' te doen. Toch raden wij aan om thuis lekker te gaan sporten, om je zo fit te blijven voelen. Dat excuus is nu verleden tijd, want met deze sportsapps heb jij helemaal geen sportschool meer nodig.

1. 7 Minute Workout for Women
Heb je niet zoveel tijd om te sporten? Ga dan voor de 7 Minute Workout en neem elke dag even zeven minuten de tijd om wat calorieën te verbranden.

2. Runkeeper
Wil je beginnen met hardlopen? Gebruik dan Runkeeper. Deze app houdt bij op hoeveel kilometer je zit, hoeveel kilometer je per uur loopt en geeft aan wanneer je een nieuw record haalt.

3. Hardlopen met Evy
Heb jij iemand nodig die je motiveert? Gan dan voor Hardlopen met Evy. Samen met Evy Gruyaert train je uitgebreid met passende trainingschema’s voor de 5 km, 10 km, 10 miles, halve marathon en marathon. Geschikt voor iedereen dus!

4. 8 Minute Ab Trainer
Is jouw doel een sixpack? Train dan elke dag acht minuten met de 8 Minute Ab Trainer.
 

sport apps

5. Daily yoga
Vind jij hardlopen te vermoeiend en schrik jij al bij het woord 'abs'? Ook yoga is een prima keuze om in shape te komen. Daily Yoga biedt meer dan 100 lessen aan en is helemaal gratis.

6. 30 Day Squat Challenge
Droom jij al jaren van gespierden benen? Train nu jouw onderlichaam met de 30 Day Squat Challenge en iedereen is straks jaloers op jouw gespierde benen en billen.

7. 30 Days Push Up Challange
De 30 Day Push Up Challenge is een echte uitdaging. Bij deze challange doe je elke dag push-ups volgens een schema en bereik je een steeds hoger level. Perfect voor beginners!

8. Virtual Gym
Wil je graag trainen maar twijfel je of je het wel goed doet? Doe dan je workouts onder begeleiding van de 3D-geanimeerde personal trainer, die je precies laat zien hoe je de oefeningen moet doen.

9. Belly Fat Workout
Begin jij alvast weer aan je bikini body? You go girl! Met deze app ben je binnnen no time weer in shape.

Nu hebben we geen excuus meer, want alle apps zijn te vinden in de App Store en Google Play.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved