Lifestyle

16 dingen die je herkent als je een alles-of-niets persoon bent

Jij staat er om bekend dat je alles geeft wat je in je hebt. Als je je dag hebt tenminste. Op andere dagen komt er simpelweg helemaal niets van je plannen. Deze volgende momenten zijn voor jou erg herkenbaar als je zo'n persoon bent. 

1. Op vrijdagavond ben je of mega enthousiast, energiek en ga je er helemaal voor, of je ligt laveloos op de bank een film te kijken en krijgt jezelf niet meer overeind. Niks daartussen. 

2. Als je eenmaal hebt besloten om op pad te gaan ga je er ook helemaal voor.

3. Netflix en jij hebben een knipperlichtrelatie. Soms is er helemaal niks leuks om te kijken en soms kijk je gewoon alles wat er te vinden is.  

4. Als jij gaat sporten train je jezelf helemaal kapot. Of je doet gewoon he-le-maal niets. 

5. Als je een avondje alleen bent zonder vrienden, dan slaap je ook lekker vroeg. Slapen is bae!

6. Je weet dat je vriendinnen het leuk vinden als je komt maar ja, jij hebt al een afspraak met Netflix vanavond. 

7. Je kamer kan een complete puinhoop zijn, waardoor je moeder denkt dat er een bom is ontploft. Of het is netjes en het ziet er piekfijn uit. 

8. De ochtend na jouw heerlijke avond alleen op de bank vind je het stiekem wel heel leuk om de Snapchatstories van je vriendinnen te bekijken om te zien hoe de wilde avond is gegaan. 

9. Soms voelt de beslissing op vrijdagavond allesbepalend. Want als je thuisblijft dan krijg je spijt dat je niet bent gegaan, en als je wel gaat krijg je spijt dat je niet gewoon lekker in je bed bent gebleven. De keuze is elke week weer super zwaar. 

10. Zoetigheid of snacks eten is ook een echte struggle. Of je eet helemaal niets, of je eet alles op. Er is geen middenweg. 

11. Jij kan er soms helemaal voor je vriendinnen zijn, ze in de watten leggen en iedereen de hele dag door appen. Of je bent gewoon even totaal met jezelf bezig en vergeet ze helemaal. 

12. Liefde is ook een hele opgave. Je kan namelijk na één date al helemaal tot over je oren verliefd zijn, of je voelt gewoon niets. Dan kan je het eindeloos proberen, maar dat wordt 'm echt niet. 

13. Appen doe jij de hele dag door of je hebt niet eens door dat je de hele dag niet op je telefoon hebt gekeken. 

14. Thuiskomen na een avondje met vrienden is het allerfijnste moment van de hele avond. Je bent weer thuis! 

15. De volgende ochtend ben jij gelukkig, je bent wakker geworden in je eigen bed én je mag van jezelf vandaag je hele dag in bed blijven om uit te rusten.

16. Op werk ben jij of helemaal all-in, doe je keihard je best en werk je overuren of je kijkt de hele dag op de klok en hebt moeite om je te concentreren.

Lees ook: 

Bron: Buzzfeed.com, thoughtcatalog.com, Cosmopolitan.com | Beeld: iStock

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved