Series & Films

De maker van Pretty Little Liars heeft een nieuwe serie die je echt wil zien

3

Wees niet langer getreurd dat Pretty Little Liars stopt, want de producer van de serie (I. Marlene King) is alweer hartstikke druk met een ander project. En dan weet je het al: als zij een andere serie maakt, dan moet je die ook kijken! Maak kennis met Famous in Love, wat ongetwijfeld je nieuwe favoriete serie wordt zodra het in Nederland te zien is.

Famous in Love

Bereid je voor: Famous in Love is zo'n lekkere dramaserie en het is gebaseerd op het gelijknamige boek van Rebecca Serle. De serie draait om student Paige Townsen (Bella Thorne) die doorbreekt in Hollywood. Ze doet auditie voor de hoofdrol een blockbuster en guess what? Die krijgt ze dus! Nu is het aan haar de taak om als ster normaal te blijven in het gekke Hollywood wereldje, terwijl haar leven van de ene op de andere dag compleet verandert.

Knappe jongens

Voor het verhaal zou je Famous in Love al willen kijken, maar de jongen zijn minstens zo interessant. Zo spelen Charlie DePew, Keith Powers en Carter Jenkins een rol in de serie. Eyecandy it is!

Wanneer in Nederland?

De grote vraag is nu wanneer deze fantastische serie naar Nederland komt en helaas: dat is afwachten. De serie staat niet op Netflix en het is geen Netflix Original. Wie weet kunnen ze de rechten kopen? Pretty please?

Lees ook:

Beeld: Facebook

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved