News

Gossip Girl(scene) week 19

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Miley Cyrus brengt ode aan Liam Hemsworth, goed nieuws voor Harry Styles fans, Katy Perry en Calvin Harris nemen ultieme wraak op Taylor Swift en zó ziet de baby van Liam Payne en Cheryl Cole eruit. 

Watch on YouTube

Een twerkende Miley Cyrus hebben we al heel lang niet meer gezien. Sinds ze weer terug is bij Liam Hemsworth, is ze een ander mens. Dat heeft de zangeres in een recent interview ook toegegeven. En bij een nieuw persoon hoort ook nieuwe muziek. Dat is precies wat Miley deze week heeft laten horen! De popster bracht haar eerste single ‘Malibu’ van haar nieuwe album uit en ja hoor… het is meteen een ode aan Liam. Zo cute! 

Wat gebeurt er als je Katy Perry en Calvin Harris bij elkaar brengt? Ehm, heel veel paniek veroorzaken bij Taylor Swift! De ex én aartsrivale van de zangeres duiken samen de studio in voor Calvins nieuwe album. En tja, er is meer dan genoeg materiaal na alle drama en intriges met Taylor. Grote kans dat de blondine met samengeknepen billen op de bank zit tot de muziek uitkomt. Zal het een revenge-nummer worden? Time will tell…

Watch on YouTube

Orange Is The New Black fans, opgelet! Dat het nieuwe seizoen op 9 juni weer op Netflix staat wist je waarschijnlijk allang, en nu is ook de eerste lange trailer uit. En wat voor een! Het vorige seizoen sloot af met een cliffhanger: Daya had een pistool in haar hand, gericht op cipier Thomas Humphrey. Het volgende seizoen speelt zich af in drie dagen en het belooft dus zeer intens te worden. Dat blijkt ook uit de trailer. We zien dat de spanningen hoog oplopen in Litchfield. We kunnen bijna niet langer wachten! Nog heel even geduld… 

View post on Twitter

 

We wachten nog steeds met smart op een foto van de baby van Liam Payne en Cheryl Cole. Het jongetje werd vorige maand geboren en heeft de naam Bear gekregen. Helaas zijn de ouders niet van plan om een foto van hun pasgeboren zoontje te delen. Maar Liam heeft tijdens een Q&A wél verklapt hoe hij eruitziet. “Liam zei dat Bear een mini versie van hem is, met Cheryls ogen,” tweet iemand na de afloop van de Q&A. We horen het al: dat is een heel knap kind! 

Watch on YouTube

Harry Styles timmert hard aan de weg als solo-artiest. Zijn solo single Sign of the Times kwam deze week uit, maar er is nog meer goed nieuws voor Harry fans! Vanaf komende maandag kun je de exclusieve Apple Music film Harry Styles: Behind the album kijken. “Harry Styles: Behind the album geeft een diepgaande blik in het maken van zijn eerste solo album, samen met een exclusief interview en livebeelden van Harry’s band die voor het eerst samen op Abbey Road de liedjes uitvoeren,” staat er in de verklaring. Hoe cool! 

Lees ook: 

Beeld: Brunopress