Food

YES: McDonald's komt voor het eerst met nieuwe Big Mac!

Big Mac fans, opgelet! Voor het eerst in de Nederlandse geschiedenis komt McDonald's met een nieuwe variant van de Big Mac. That's right: jouw lievelingsburger, maar dan een beetje anders. En je kunt de gloednieuwe Big Mac vanaf vandaag bestellen!

Hoera! De Big Mac is 50 jaar geleden geïntroduceerd en dat moet gevierd worden. Daarom heeft McDonald's een tijdelijke, nieuwe variant op het menu staan: de Chicken Big Mac! Een Big Mac zoals je gewend bent, maar dan met een kipburger in plaats van een hamburger. 

Als je de Chicken Big Mac wilt proberen dan heb je geluk. Je kunt 'm vanaf vandaag bestellen bij McDonald's! Wees er wel snel bij, want de Chicken Big Mac zal na verloop van tijd weer van het menu verdwijnen. Misschien een ideetje voor de lunch of het avondeten? ;-)

Het is geen toeval dat de nieuwe Big Mac naar Nederland is gekomen. De iconische hamburger is wereldwijd razend populair, ook in ons kikkerlandje. In Nederland alleen al worden er 1.700 Big Macs per uur verkocht. Dat zijn er 28 per minuut!

Lees ook: 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved