7 films die binnenkort in de bioscoop draaien

Films & Series door Anne Floor

Af en toe is het heerlijk om een filmpje te pakken, gezellig met een vriendin of misschien wel met je date. Je bestelt een grote bak popcorn en wanneer je aan het einde van de voorstelling op staat blijkt de helft onder je stoel te liggen. Een film in de bioscoop kijken geeft je het ultieme gevoel en sleept je totaal mee in het verhaal. Daarom hebben wij zeven films (van aankomende periode) die je in de bioscoop moet zien voor je op een rijtje gezet.

verwacht in bioscoop

The Zookeeper’s Wife
In de bioscoop: 4 mei 2017

De Poolse Antonia en haar man Jan Zabinski hebben vele Joden uit de handen van nazi’s weten te redden door ze een schuilplaats te bieden in hun dierentuin. The Zookeepers’s Wife is een waargebeurd en persoonlijk oorlogsverhaal waarin hoop centraal staat.


The Circle
In de bioscoop: 11 mei 2017

Mae Holland (Emma Watson) wordt aangenomen bij The Circle, het machtigste internetbedrijf ter wereld, en ze is dolbij. Alle vormen van elektronische communicatie worden hier gekoppeld aan een besturingssysteem waardoor alle gebruikers een volledig eigen identiteit krijgen. Wanneer persoonlijke data in verkeerde handen komt, blijkt deze aanpak minder rooskleurig dan gedacht.


Baywatch
In de bioscoop: 1 juni 2017

In juni komt de film Baywatch uit. Geïnspireerd op de gelijknamige tv-serie. Een doorgewinterde strandwacht en een jonge hunk strijden beiden voor dezelfde baan. Goed samenwerken gaat ze in eerste instantie niet goed af. Toch zijn ze na het ontdekken van een crimineel complot genoodzaakt om samen te werken en het strand van Californië te redden.


Wonder Woman
In de bioscoop: 1 juni 2017

Diane is een getrainde krijgster in de Amazone van Zuid-Amerika. Een Amerikaanse piloot crasht op het paradijselijke eiland waar ze leeft en vertelt haar over een gigantisch conflict dat in de buitenwereld gaande is. Diana gaat met hem mee en groeit uit tot Wonder Woman. Door mee te gaan ontdekt ze haar ware krachten en lot.


Despicable me 3
In de bioscoop: 23 juni 2017

De leuke karakters uit de voorgaande Despicable me films: Gru, Lucy, Margo, Edith, Agnes en de Minions stelen wederom de show in dit nieuwe avontuur.


Spider-Man: Homecoming 2
In de bioscoop: 6 juli 2017

Peter Parker probeert in Homecoming 2 om te gaan met zijn nieuwe identiteit als superheld. Hij probeert terug te komen in zijn dagelijkse routine, maar heeft sterk het gevoel zich te moeten bewijzen als meer dan een aardige Spider-Man. Als een nieuwe superschurk Vulture zijn opwachting maakt, komt alles waar Peter zich aan hecht in gevaar.


Girls Night Out
In de bioscoop: 3 augustus 2017

McKenzie viert samen met haar beste vriendinnen van school haar vrijgezellenfeest. De avond krijgt een andere wending wanneer McKenzie haar ex vriend tegen het lijf loopt. Hij heeft haar in het verleden verkracht en heeft nu haar verloofde gekidnapt. Om haar verloofde te bevrijden moet ze samen met haar vriendinnen gevaarlijke opdrachten uitvoeren. Hierdoor wordt ze opnieuw geconfronteerd met traumatische gebeurtenissen uit haar jeugd.

Lees ook: 

 Beeld: iStock