Netflix onthult: op deze datum kunnen we laatste afleveringen van Pretty Little Liars zien!

Films & Series door Emma

We kunnen er niet omheen: de laatste tien afleveringen van Pretty Little Liars zijn in aantocht. In seizoen 7B worden ein-de-lijk alle geheimen onthuld waar we al jaren naar smachten. Aan de ene kant kunnen we niet wachten, maar aan de andere kant willen we het niet zien omdat het doek dan écht valt voor onze lievelingsserie. We weten wanneer de eerste aflevering van PLL 7B wordt uitgezonden in Amerika, maar wanneer kunnen wij de nieuwe afleveringen zien op Netflix? De streamingdienst verklapt het alvast! 

18 april staat vast al groot omcirkeld in jouw agenda. Dat is de datum waarop de eerste aflevering van het allerlaatste seizoen van Pretty Little Liars wordt uitgezonden in Amerika. We weten dus dat er vanaf die datum nieuwe afleveringen aankomen, maar wanneer die te zien zijn in Nederland was nog niet eerder bekend. 

Een Nederlandse PLL-fan stelde dé brandende vraag aan Netflix: wanneer kunnen we de nieuwe afleveringen op Netflix verwachten? Tot onze grote vreugde kreeg de fan antwoord: 'Volgende maand kun je inderdaad iets op Netflix verwachten...'. YES! Er wordt weliswaar geen concrete datum genoemd, maar het moét wel 25 april zijn. 

Hoe we dat weten? Voorheen stonden de PLL-afleveringen een week later dan Amerika op Netflix en het kan niet anders dan dat het nu weer zo gaat. De eerste aflevering wordt in Amerika op 18 april uitgezonden, een week later is het 25 april. Een week later kan niet, want dan is het geen april meer. Kortom: noteer 25 april in je agenda.

Lees ook: 

Beeld: Getty Images