Films & Series

Oui! Dit is de releasedatum van het nieuwe seizoen Emily in Paris

opnames-emily-in-paris

Het is alweer een tijdje geleden sinds we wat hebben gehoord over de serie Emily in Paris. Maar we hebben nu erg goed nieuws. De opnames voor het vierde seizoen gaan namelijk bijna beginnen.

Emily in Paris

De Netflix-serie Emily in Paris is in een korte tijd erg populair geworden. Deze serie gaat over Emily Cooper. Zij gaat in Parijs werken bij een Frans marketingbureau. Er is alleen wel een klein probleempje, want Emily spreekt namelijk helemaal geen Frans. Toch lukt het haar om zichzelf te mengen met haar collega’s en ze maakt ook nog een aantal nieuwe vrienden. Chef-kok Gabriel is alleen wel net iets meer dan een vriend, maar dat zorgt ook voor veel problemen.

Het is alweer een tijd geleden sinds we de laatste aflevering van Emily in Paris hebben gezien op Netflix. En het zal ook nog wel even duren voordat we het vierde seizoen kunnen zien van deze populaire serie. Toch is er ook goed nieuws, want het is eindelijk bekend wanneer de opnames van deze Netflix-serie zullen beginnen.

Wanneer beginnen de opnames?

De afgelopen tijd zijn de opnames van veel films en series uitgesteld door de schrijversstaking in Hollywood. Ook de serie Emily in Paris had hier last van en daardoor duurt het allemaal net wat langer. Gelukkig zijn de stakingen nu voorbij en kunnen we opnames nu echt gaan beginnen.

Volgens magazine Variety zullen deze plaatsvinden in januari. Natuurlijk zijn de opnames in Parijs, maar dit keer is dat wel een beetje lastig, want de Olympische Spelen worden daar ook gehouden. Van juni tot september 2024 mogen er dus geen opnames plaatsvinden in de Franse hoofdstad. “Wat betreft het veiligstellen van locaties in Parijs geldt wie het eerste komt, het eerste maalt. Het is momenteel een race tegen de klok. De meeste plaatsen zijn al verzadigd,” aldus de makers van de serie.

Opnames in Rome

Het vierde seizoen van Emily in Paris zal er wel iets anders uit gaan zien, want Lily Collins, die de rol van Emily Cooper speelt in de serie, heeft eerder tijdens het Netflix-event Tudum al het een en ander verteld over dit nieuwe seizoen. “Hoewel Emily’s hart altijd trouw blijft aan Parijs neemt haar leven onverwachte wendingen dit seizoen.”

Ook liet ze toen weten dat we niet raar moeten opkijken als de wegen van Emily in het vierde seizoen zullen leiden naar de prachtige stad Rome. Het is dus nog niet bekend wanneer het nieuwe seizoen zal verschijnen, maar dat zal dit jaar in ieder geval niet meer gebeuren en we zullen dus nog even geduld moeten hebben. Wij kunnen niet wachten om het vierde seizoen te gaan kijken.

Beeld: Emily in Paris