Food

Fiet fieuw: Burger King komt met een heel spannende Happy Meal

Hoe leuk nieuws heeft Burger King?! Ze komen namelijk met een nieuwe vorm Happy Meal. En nee, deze is niet voor de kids, maar speciaal voor volwassenen!

Vroeger koos je natuurlijk altijd voor een Happy Meal bij McDonald's, omdat je dan een leuk speeltje kreeg. Dat kan nu weer, want ook in deze box van Burger King staat het cadeautje centraal. Er zit namelijk iets in om je een fijne Valentijnsdag te geven. Je vermoedt het misschien al? Er zit namelijk een seksspeeltje bij de maaltijd.

Consumenten van 18 jaar of ouder kunnen na 18.00 uur een stop maken bij Burger King om een leuk valentijnspakketje te bemachtigen. De box bevat 2 Whoppers, 2 zakjes friet, 2 biertjes en een wisselend seksspeeltje: een slaapmasker, een veren plumeau of een hoofdmassage spin.

Helaas moeten we jullie weer teleurstellen, want voor één van deze seksspeeltjes moeten we in Nederland toch echt zelf naar de seksshop. De actie is namelijk alleen in Israël. Laten we hopen dat deze spannende actie een mega succes wordt en misschien zien we het volgend jaar terug in Nederland! 

Lees ook:

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved