News

Dj Hardwell is verliefd: dit is zijn nieuwe vriendin!

Na Martin Garrix en Dave Roelvink, heeft ook dj Hardwell vlinders in zijn buik. De artiest wilde zijn nieuwe vriendin nog even geheim houden en laat niks los over zijn romance, maar zij dacht daar toch iets anders over. Hardwells nieuwe liefje plaatste een foto waarop ze smoorverliefd te zien zijn. De dj is gevallen voor een Brabantse brunette... 

Hardwell, of Robbert zoals hij in het echt heet, heeft de liefde gevonden in Sharon Timmermans. De kersverse tortelduifjes zijn op dit moment in het romantische Disneyland Parijs. De dj deelde een foto van zichzelf in Disney, niemand vermoedde dat hij daar met zijn nieuwe vriendin is. Maar Sharon plaatste een romantische foto waarop ze zoenend staan afgebeeld. En zo kwam de romance aan het licht! Inmiddels heeft Sharon haar Instagram-account afgeschermd, maar de screenshots zijn al gemaakt. 

De mooie Sharon woont in Breda, waar de dj ook vandaan komt. Hoe de twee elkaar kennen en hoe lang ze al een relatie hebben is dus nog niet bekend, maar de liefde spat van de romantische foto af. 

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved