News

Hailey Baldwin haalt keihard uit naar Selena Gomez door romance met The Weeknd

4

Het was ooit een gezellig vriendinnengroepje, de squad van Taylor Swift. Maar sinds Selena Gomez heeft aangepapt met The Weeknd - de ex van Bella Hadid - moeten er partijen gekozen worden. Wie van de Swift-squad is #TeamBella en wie #TeamSelena? Hailey Baldwin heeft in ieder geval partij gekozen... en het is niet in Selena's voordeel. Het model haalt keihard uit naar de zangeres. 

Dat Bella not amused is met het nieuwe liefje van haar ex werd al duidelijk toen ze Selena ontvolgde op Instagram en kort daarna een schaarse foto van zichzelf deelde. Het topmodel heeft gelukkig genoeg vriendinnen op wiens schouder ze kan uithuilen. Hailey heeft op Twitter duidelijk laten weten dat ze aan Bella's kant staat. 

De knappe blondine deelde een video waarin Bella voorkomt en schreef: "Wacht sorry, WIE kan er nu schattiger zijn dan Bella Hadid... letterlijk niemand". Ze noemt Selena niet, maar iedereen weet waar het model op doelt. Hailey is de eerste van de squad die partij kiest, maar ze zal ongetwijfeld niet de laatste zijn. To be continued... 

Lees ook: 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 2 jaar geleden Lisette

  Waarom moet er altijd zo veel gedoe en gezeik worden gemaakt als er een nieuwe setje verschijnt... Van dat gedrag wordt het echt niet anders.

 • 2 jaar geleden EDM❤️

  Wat een zielig mens is die Bella.

 • 2 jaar geleden SWEETANI

  Ik ben niet zeker, maar volgens mij behoort Hailey Baldwin helemaal niet bij de Taylor Swift squad. Daarbij, Hailey heeft een relatie gehad met Justin Bieber. Ik vraag me dus af: waar bemoeit ze zich mee?

 • 2 jaar geleden jheliss

  "haalt keihard uit naar.." weer clickbait gedoe, er staat letterlijk niks over selena en 't slaat nergens op.

 1. 1