News

Iedereen is verliefd op deze hunk na de eerste aflevering van Idols

Hij heeft betoverende ogen, killer abs, een lieve glimlach… en gaf ook nog eens de beste auditie die we in tijden gehoord hebben! De eerste aflevering van Idols werd gisteravond uitgezonden en we zijn zeker niet teleurgesteld. We maakten kennis met hunk Bram, en we zijn spontaan verliefd op hem geworden – net als jurylid Jamai. Het beste nieuws: hij is nog vrijgezel!

Mocht je de aflevering van gisteravond gemist hebben dan stellen we je graag voor aan Bram Boender. Deze hunk steelde de show, eerst met zijn uiterlijk en daarna met zijn auditie. Bram studeert maatschappelijk werk en dienstverlening aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen, maar zijn passie ligt toch echt bij muziek. Dat is ook de reden waarom hij meedoet aan de talentenshow. 

Lieke van Lexmond stelde meteen dé vraag die we allemaal wilden weten. En ja hoor, hij is nog vrijgezel! Daarna wist hij de jury te overtuigen van zijn talent en hij kreeg vier keer een ‘ja’. We gaan gelukkig nog veel meer zien van de knappe Bram! Toch zullen we nog even geduld moeten hebben, er zijn eerst nog meer audtities aan de beurt… 

Bekijk hieronder zijn killer auditie: 

Lees ook: