Harry Potter-fans opgelet: details filmtrilogie vervloekte kind gelekt

Films & Series door roos

Hoewel het even stil leek te zijn rondom de avonturen op Zweinstein, kon schrijfster J.K. Rowling toch geen afscheid nemen van Harry Potter. Vorig jaar bracht de schrijfster al een nieuw Harry Potter-boek uit, en hoewel het boek gebaseerd is op het script van het toneelstuk, zagen de filmmakers hier ook wel wat in. Ze hebben er geen gras over laten groeien, want de eerste details omtrent de film zijn al gelekt.

Hoewel er al langer geruchten gaan over de verfilming van het boek, mogen we nu hardop zeggen dat er een film komt. De eerste details over de prent zijn namelijk al gelekt. De film is waarschijnlijk wel anders dan we gewend zijn van Harry Potter, maar wij als groot Harry Potter-fans worden hier toch wel heel erg vrolijk van!

Dit is wat we nu weten. Het gaat om een filmtrilogie, waarvan de eerste in, hou je vast, 2026 in de bioscoop moet draaien. Sorry ladies, nog eventjes geduld... Omdat het boek zich negentien jaar later afspeelt, hebben ze nu alvast de 'originele' cast bij elkaar geroepen. Goed nieuws! Daniel Radcliffe, Rupert Grint en Emma Watson keren dus allemaal terug naar Zweinstein. Yay!

Lees ook:

Bron