18 tekenen die je herkent als je een lange tijd BFF's met elkaar bent

Lifestyle door Melisa

Jij en je BFF zijn onafscheidelijk. Al sinds de basisschool zijn jullie beste vriendinnen. Zij kent jou inmiddels zo goed dat jullie net zusjes lijken. Samen hebben jullie dan ook heel wat leuke momenten meegemaakt waar jullie nog steeds hard om moeten lachen. Wij hebben achttien tekenen op een rijtje gezet, die je herkent als jij en je BFF veel te lang bevriend met elkaar zijn.

Lees snel hieronder mee om erachter te komen wat de achttien herkenbare tekenen zijn als je een aantal jaar bevriend bent met je bestie.

♥ De meeste gesprekken met elkaar gaan vaak zo: ''weet je nog die ene keer...'' en negen van de tien keer gaat het om een blunder die één van jullie heeft meegemaakt. 

♥ En als één van jullie dit moment niet herkent, is de ander beledigd. ''Hoe kun je je dat moment niet herinneren?''

♥ Jullie zijn 100% eerlijk tegenover elkaar. Je vraagt aan je BFF: ''Zit mijn make-up goed?'' en krijgt vervolgens een antwoord als: ''nee''.

♥ Als iemand wat slechts over je BFF zegt breekt de hel los.

♥ Jullie zijn zo comfortabel bij elkaar, dat jullie weleens samen chillen zonder dat er ook maar één woord met elkaar wordt uitgewisseld.

♥ Je best friend is de enige die je zo hard laat lachen dat je er gewoon buikpijn van krijgt. 


♥ Je beste vriendin is eigenlijk geïntegreerd in je familie. Je moeder vraagt altijd waar ze is als je bestie twee dagen niet is langsgeweest. Daarbij gaat zelfs je jongere broertje té goed om met jouw BFF. 

♥ Eigenlijk zijn jullie zo comfortabel bij elkaar, dat jullie totaal geen schaamte tegenover elkaar hebben. Samen staan jullie zelfs in dezelfde badkamer, terwijl er één op de wc zit...

♥ Het is een onuitgesproken regel dat jullie allebei dezelfde personen haten.

♥ De één weet altijd wanneer de ander liegt. 

♥ Jullie kunnen elkaars gedachten lezen, zo zeggen jullie vaak tegelijkertijd precies hetzelfde. Freaky!

♥ Allebei hebben jullie een heel galerij met lelijke foto's van elkaar. Als iemand deze foto's te zien krijgt, zal je nooit over je schaamte heenkomen. 

♥ Jullie weten exact hoe je elkaar moet complimenteren.

♥ Jij weet precies wat jouw beste vriendin lust en wat niet. Andersom geldt dit natuurlijk ook. 

♥ Jullie worden stiekem heel erg jaloers als de één een nieuwe bestie erbij krijgt. ''Wie is dat meisje eigenlijk? Weet je zeker dat ze echt aardig is? Misschien komt haar ware aard nog naar boven...''. 

♥ Als iemand je een geheim vertelt en vraagt om deze niet door te vertellen, is natuurlijk jouw beste vriendin een uitzondering. Zij mag als enige op de hoogte zijn van alles.

♥ Als je een moeilijke periode doorgaat, is je beste vriendin er altijd voor je en weet precies wat ze moet zeggen om je ook maar een beetje op te fleuren. 

♥ Jullie weten zeker dat jullie voor altijd best friends blijven. Jullie zijn niet voor niets BFF's (best friend forever). 

Lees ook:

Bron 

Beeld: iStock