Deze geheime codes geven toegang tot alle series en films op Netflix

Films & Series door Emma

In de zomer kom je er vaak niet aan toe, maar in de winter haal je het dubbel en dwars in. Niks fijner dan op de bank te ploffen met Netflix en een snack. Ben jij zowat door alle films en series heen op Netflix? Guess what: er is nog veel meer! Met deze geheime codes komen er ineens veel meer tv-series en films tevoorschijn. Veel kijkplezier!

Netflix wordt wereldwijd geprezen, maar er is ook kritiek. Veel mensen vinden het aanbod van de streamingdienst te beperkt. Ben jij ook op zoek naar meer films en series? Wij hebben een slim trucje gevonden waarmee je ineens meer keuze hebt.

Netflix toont namelijk alleen de films en series die relevant zijn voor jouw voorkeuren. Als de streamingdienst denkt dat jij de film of serie niet leuk zal vinden, laat 'ie die film of serie achterwege. Zo kun je de film of serie alleen vinden als je 'm specifiek op naam zoekt. Met deze codes zie je dus alles wat Netflix aanbiedt. Handig!

De truc werkt heel simpel. Elke pagina heeft een unieke code die achter de URL http://www.netflix.com/browse/genre/ wordt geplakt. Alle drama tv-series vind je met de code 11714, alle romantische films met 8883 en alle films met Brad Pitt met 3891. De volledige lijst met alle categorieën vind je hier. Probeer het maar, het werkt echt!

Lees ook:

Beeld: iStock