Lifestyle

Deze ongemakkelijke dingen doen we stiekem allemaal

5

We komen allemaal wel eens in situaties terecht die eigenlijk te awkward zijn om over te praten. Denk aan iemand die iets voor de derde keer herhaalt en jij het wéér niet verstaat waarop jij maar gaat lachen, in de hoop dat ze geen vraag stelde. Komt dit je bekend voor? Lees snel verder en lach met ons mee om nog veel meer van deze herkenbare situaties.

1. Wanneer iemand in de supermarkt precies bij het product staat dat jij wil kopen, waardoor jij net doet alsof je geïntereseerd bent in het product ernaast.

2. Je wordt zenuwachtig als de caissière al tegen de volgende klant gedag zegt, terwijl jij je wisselgeld nog niet eens in je portomonnee hebt gestopt.

3. Je vader is op zoek naar de afstandsbediening en vraagt of jij er misschien op zit. Jij zegt nee, maar staat tóch even op om het te checken. Stel dat je er toch wel op zit...

4. Je hebt zojuist €200 in je digitale winkelwagentje geshopt, maar gaat toch twijfelen bij het afrekenen omdat de verzendkosten €3,95 zijn.

5. Je bent op een feestje, de muziek staat hard waardoor je gewoon niét verstaat wat je buurvrouw zegt. Ze zegt al voor de derde keer iets tegen je omdat je haar niet verstaat, waardoor je de derde keer maar lacht in de hoop dat ze geen vraag stelde.
 


6. En geef toe, stiekem luister jij af en toe naar gesprekken van vreemden en heb jij in je hoofd je mening al klaar.

7. Het moment dat je een winkel uitloopt, maar niks hebt gekocht en denkt 'Doe zo normaal mogelijk, je bent onschuldig', maar toch een beetje zenuwachtig wordt als de grote sterke bewaker je aankijkt.

8. Wanneer je op Instagram jouw crush opzoekt en drie uur later door foto's scrollt van zijn zusje's buurmeisje en daar weer de ex van. Oeps...

9. Je hebt een nieuw lievelingsliedje en draait hem de hele dag op repeat, waardoor je 'm de dag erna al niet meer kan aanhoren.

10. Je ziet dat iemand je belt terwijl je net de perfecte selfie aan het nemen bent. Tja, belangrijke zaken gaan voor, ik bel haar straks wel terug.

11. In de verte zie je een bekende op het station. Hopelijk heeft hij of zij je niet gezien, want je loopt expres de andere kant op. Je hebt gewoon geen zin om te praten 's ochtends.

12. Om geen enkele rekenfout te maken tijdens je wiskunde toets, bereken je de makkelijkste sommen (zoals 3+2) nog op je rekenmachine. Just to be sure :-).

Lees ook:

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved