Series & Films

Jaaa! Goed nieuws voor iedereen die fan is van Sex And The City

Geen vriendschap die zo sterk, dramatisch en hilarisch is als die van Carrie, Samantha, Miranda en Charlotte. Het is nog steeds een doodzonde dat Sex And The City niet meer is, maar daarom heb je des te meer reden om ieder seizoen van voor naar achter en weer terug te kijken. Toch is er nu goed nieuws als je SATC nog steeds mist! De volgende serie moet je echt kennen.

Fan van Sex And The City? Dan past de vrouwenserie Younger (mét fantastische outfits) helemaal in je straatje. Na drie keer alle SATC-seizoenen bingewatchen is het toch echt tijd voor iets nieuws en met Younger kun je nu je hart ophalen. En nog beter nieuws: het derde seizoen is nu te bekijken via Videoland!


Younger gaat over de 40-jarige Liza, die door haar scheiding plotseling een alleenstaande moeder is geworden. Wanneer zij op zoek gaat naar werk, komt ze erachter dat het op haar leeftijd bijna onmogelijk is om weer aan de bak te komen. Maar als Liza in een bar versierd wordt door een twintiger die denkt dat ze zijn leeftijd is, ziet ze ineens nieuwe mogelijkheden. Door een make-over van haar beste vriendin Maggie gaat ze voortaan door het leven als iemand van 26. Maar de vraag is hoe lang ze haar echte leeftijd geheim kan houden...

Bekijk het (eerste, tweede én) derde seizoen van Younger nu exclusief - hier - bij Videoland.

Lees ook:

*Dit artikel is geschreven in samenwerking met Videoland

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved