News

Dit zijn de 10 best betaalde YouTubers ter wereld

Veel YouTubers vloggen als hobby, maar wanneer ze eenmaal doorbreken zeggen ze hun baan op. Gelijk hebben ze, want populaire YouTubers verdienen een aardig zakcentje met hun kanaal! Tussen de best betaalde YouTubers zitten alleen maar miljonairs. Benieuwd naar welke tien vloggers het best betaald zijn? Lees dan snel verder! 

10. Lilly Singh
Lilly Singh is een Canadese vrouw die in 2010 begon met YouTube video's. Naast haar video's is ze ook cabaretier, presentator van talkshows, schrijver en actrice. Lilly is dus van alle markten thuis en staat met haar $10,5 miljoen per jaar op de tiende plek van best betaalde Youtuber.

9. Ryan Toys Review
De 8-jarige Ryan Kaji heeft samen met zijn vader, moeder en zijn tweelingzusjes een YouTube account. Hij post elke dag een nieuwe video en de doelgroep zijn vooral jonge kinderen. Met zijn negende plek en zijn verdienste van $11 miljoen per jaar weet de Jonge Ryan het goed te doen!

8. Smosh
Smosh is de naam van het YouTube-account van Anthony Padilla en Ian Hecox. In 2002 begon Anthony Padilla met het maken van animatie video's. Ian Hecox haakte later aan. Het YouTube-account Smosh levert $11 miljoen op per jaar...

7. Jake Paul
De Amerikaanse Jake Joseph Paul is een echte ster. In 2017 bracht hij zijn single "It's Everyday Bro" uit en werd hij erg populair, maar brak door met het YouTube-kanaal Vine. Inmiddels heeft Jake een inkomen van $11,5 per jaar. Pfffoe dat is niet verkeerd he?

6. Felix Kjellberg
Op nummer zes staat de Zweedse game-YouTuber Felix Kjellberg van het kanaal PewDiePie! Met een inkomen van $12 miljoen per jaar staat hij op een mooie zesde plek het lijstje. 

5. Logan Paul
De 25-jarige Logan Alexander Paul is een Amerikaanse YouTuber. Hij is de broer van Jake Paul, je kan dus wel zeggen dat dit een succesvolle familie is. Naast zijn eigen Youtube-kanaal runt hij sinds november 2018 ook een podcast. Logan verdient elk jaar $12,5 miljoen. 

4. Mark Fischbach
Mark Fischbach komt uit Hawaii en verdient zo'n $12,5 miljoen per jaar als 'Markiplier'. Hij is een echte game-YouTuber en is beroemd geworden met zijn drukke en emotionele stijl. 

3. Dude Perfect
Dude Perfect is een Amerikaanse YouTube-kanaal dat wordt gerund door vijf jongens die tijdens hun studie huisgenoten waren. Samen zijn zij een groot succes en verdienen ze met hun YouTube-account $14 miljoen per jaar.

2. Evan Fong
Evan Fong staat vooral bekend als Canadese commentator van videogames en muziekproducent. Evan plaatst video's van zichzelf en andere makers die videogames spelen en blijkaar is dat erg gewild, want hij verdient maar liefst $15,5 miljoen per jaar.

1. DanTDM
Op nummer één staat Daniel Robert Middleton, online beter bekend als DanTDM. Zijn video's gaan vooral over gamen en dan hebben we het over spellen als Minecraft, Roblox en Pokémon. Met zijn account verdient hij $16,5 miljoen per jaar. Daarmee is hij de best betaalde YouTuber ter wereld. 

Deze 10 knappe boys van Youtube wil je volgen!

Bron: axed.nl | Beeld: GettyImages

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved