News

Gossip Girl(scene) week 47

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Liam Hemsworth gaf Miley Cyrus het schattigste verjaardagcadeau ooit, Selena Gomez schrijft emotioneel bericht na moeilijk jaar, het gaat absoluut niet goed met Kanye West en deze One Direction-ster wordt vader.

Hoera! Miley Cyrus mocht deze week 24 kaarsjes uitblazen. De zangeres zit op dit moment beter in haar vel dan ooit. Na een rebelse periode heeft ze de rust weer gevonden bij haar ware liefde Liam Hemsworth. Mileys verloofde heeft zich flink uitgesloofd voor haar verjaardag. Liam verraste haar op bed met ballonnen, bloemen én een handgemaakt pakje. Hij maakte er ook nog een foto van die hij op Instagram zette. “Happiest birthday to my favorite little angel!”, schreef hij erbij. Zo cute! In het pakje zat een regenboog-ring, geheel in de stijl van Miley. Als dit geen liefde is!

Selena Gomez is terug van weggeweest. Na drie enorm zware maanden waarin ze onder andere aan haar angst en depressie heeft gewerkt, laat de zangeres weer iets van zich horen op social media. Ze grijpt dit moment en Thanksgiving aan om haar fans te bedanken voor alle steun. “Mijn jaar is het moeilijkste maar ook het meest lonend geweest”, schrijft ze. “Ik heb eindelijk de strijd ‘niet genoeg te zijn’ gestreden.” De superster laat weten dat je goed voor jezelf moet zorgen. Goed om te zien dat Selena weer gelukkig is! 

Kim Kardashian zou weer terugkeren in de media door op de rode loper van de AMA’s te verschijnen. Het liep anders. Kanye West werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis wegens extreme stress en een slaaptekort. De zanger is er volgens TMZ veel erger aan toe dan de genoemde vermoeidheid. Zijn psychische problemen zouden zó groot zijn, dat hij lang behandeld moet worden. To be continued… 

View post on Twitter

Perrie Edwards heeft toegegeven dat haar ex-verloofde Zayn Malik haar heeft gedumpt via een sms. Een journalist maakte hier een (pijnlijk!) grapje over en toen gebeurde het bovenstaande… We geven je helemaal gelijk, Perrie!

De geruchten gaan al heel lang: Liam Payne en Cheryl Cole verwachten een kindje samen. De twee houden hun lippen stijf op elkaar, maar dat geldt niet voor mensen in hun omgeving… Cheryls ex-collega van X Factor, Brian Friedman, zei het volgende over het koppel: “Iedereen wil verliefd en gelukkig zijn. En nu verwachten ze een kind samen, dus ze hebben absoluut iets geweldigs gevonden”. OEPS! Nu kunnen Liam en Cheryl er echt niet meer omheen… de tweede 1D-baby is op komst!

Until next week,
XOXO Girlscene

Bronbron, bron, bron

Lees ook: 

Beeld: Getty Images