Food

Goed nieuws: Coca Cola komt sinds lange tijd weer met een nieuwe smaak

Alle liefhebbers van een ijskoud colaatje moeten even opletten, want Coca Cola heeft toch een partij fantastisch nieuws. Ben je uitgekeken op je normale cola, heb je Vanilla al vaak gedronken en krijg je sentimentele gedachten als je Cherry proeft? Dan wil je echt horen welke smaak Coca Cola nu - voor het eerst sinds vele jaren - introduceert in Australië.

Als de bron het juist heeft is het nu meer dan 10 jaar geleden dat Coca Cola voor het laatst een smaakje introduceerde (de Vanilla, that is) en daarom lijkt het toch echt tijd voor iets nieuws. De dag is gekomen: Coca Cola lanceert een nieuwe smaak! Dit keer zijn de mensen in Australië the lucky few die kunnen genieten van een ijskoude cola - het is daar immers zomer nu - en vanaf heden kunnen zij een Coke Ginger bestellen. Je leest het goed, cola met gembersmaak.

Mocht je nu teleurgesteld zijn dat jij deze cola niet kunt bestellen omdat je Australië niet bezoekt de komende maanden: er is een logische verklaring. Zo zou de zomer een goede verkoopperiode zijn voor het merk en dat willen ze dit jaar ongetwijfeld vergroten door een nieuwe smaak te lanceren. Zo kunnen de mensen op het terras hun gewone cola eens inruilen voor de Ginger. Het enige waar wij nu nog aan kunnen denken is... Coca Cola, denken jullie ook aan de Nederlandse fans? Wij willen ook een nieuwe smaak proberen! Laten we vooral hoop houden, want misschien introduceren ze ook weer eens een nieuwe smaak in Nederland?

Lees ook:

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved