Travel

10 tips voor een legendarisch vriendinnenweekend

De herfstvakantie is helaas net voorbij, maar voordat je het weet is het alweer kerstvakantie. Woehoe! Heb jij deze weken al helemaal vol gepland of heb jij nog geen idee hoe jij de vakantie gaat doorbrengen? Wat dacht je van een weekendje doorbrengen met je vriendinnen! Vandaag geven wij jou tips hoe jij een vriendinnenweekend organiseert om nooit meer te vergeten!

Waar gaan jullie naartoe?
Het vriendinnenweekend staat vast, maar nu is de vraag: waar gaan jullie naartoe? Het ligt er natuurlijk aan hoeveel jullie te besteden hebben. Wij hebben drie opties voor je:

♥ Naar het buitenland
Hebben jullie redelijk wat budget? Dan is het super leuk om met je vriendinnen een nieuwe stad te ontdekken. Kies een stad waar jullie allemaal nog nooit geweest zijn.

♥ In Nederland
Hebben jullie iets minder te besteden in deze dure maand? Kies dan voor een weekendje weg in eigen land. Huur bijvoorbeeld een huisje in een bungalowpark of slaap een nachtje in een ho(s)tel.

♥ Bij iemand thuis
Zijn jullie door alle feestjes helemaal blut? Dan blijven jullie toch lekker bij huis? Misschien zijn je ouders een weekendje weg en heb jij het huis voor jou (en je vriendinnen) alleen. Of wonen je vriendinnen voor hun studie in een andere stad? Super leuk om daar eens met z'n allen op bezoek te gaan!

Wat gaan jullie doen?
Hoewel jullie je altijd wel vermaken, is het super leuk om een activiteit te plannen om te doen met je vriendinnen. Organiseer jij het vriendinnenweekend, maar heb jij even geen inspiratie? Geen zorgen:

♥ Sleepover
Houd een sleepover! Inclusief cocktails, hapjes, maskertjes en een filmmarathon à la Blair in Gossip Girl. 

♥ Spelletjesavond
Hoe leuk is het om de hele avond spelletjes te spelen? Natuurlijk gaan jullie niet de hele avond 'mens-erger-je-nietten', maar er zijn ook super veel leuke spellen voor onze leeftijd. Wat dacht je van 30 seconds, hints of een goed kaartspel? Slappe lach gegarandeerd!

♥ Fotoshoot
Regel een fotoshoot voor jou en je vriendinnen. Hoe leuk is het om later deze foto's nog eens te bekijken? Dit is natuurlijk ook heel makkelijk zelf te organiseren als jullie niet zoveel geld hebben.

♥ Crazy 88
Zijn jullie in een grote stad? Dan is dit spel perfect! Je deelt de groep in twee teams. Het doel van het spel Crazy 88 is zo snel mogelijk 88 opdrachten voltooien op een originelere manier dan de andere groep. Denk aan: 'Doe de polonaise met minimaal 6 onbekende mensen'. Dit bezorgt jullie tranen van het lachen.

♥ Uitgaan
Ben je in een andere stad? Dan is het natuurlijk ook de perfecte gelegenheid om de nieuwe stad te ontdekken. Hiermee bedoelen we natuurlijk het nachtleven ;-). Als jullie slapen bij een vriendin weet zij ongetwijfeld de beste kroegen te vinden en rollen jullie tegen de ochtend pas weer naar buiten.

♥ Spa middag
Zijn jullie een beetje brak van de avond ervoor, was het een geslaagd feestje? Tijd om bij te komen! Ga naar de spa of creëer een eigen mini spa in de (woon)kamer. Regel nagellakjes, healthy snacks, gezichtmaskers en je spa middag is compleet!

 

Een foto die door mygreatestparty is geplaatst op

Wat neem je mee?
Is het eindelijk zover? Tijd om je koffer in te pakken! Maar wat neem je eigenlijk allemaal mee... Naast je standaard travel essentials, zoals een pyjama en een tandenborstel, zijn er een paar dingen die je niet moet vergeten om in je koffer te stoppen.

♥ Wegwerpcamera
Een wegwerpcamera? We hebben toch gewoon onze telefoon? Klopt. Maar vaak vergeet je dan foto's te maken. Neem je een wegwerpcamera mee, móet je gewoon het rolletje volmaken. Jullie weten niet hoe de foto's eruitzien, dus binnenkort ook nog een hilarisch moment wanneer jullie de foto's binnenkrijgen. Vaak krijg je bij de foto's een cd, zodat je de foto's met iedereen online kan delen.

♥ Ontwerp een eigen vriendinnentrui
Wanneer jullie een weekendje weg gaan zijn veel moment wanneer jullie gewoon lekker met elkaar liggen te kletsen op de bank. Hoe leuk is het als jullie dan allemaal in dezelfde comfy trui chillen? Jullie chillen natuurlijk wel in stijl. Kies allemaal voor dezelfde trui en laat er een leuke tekst op drukken. Hebben jullie allemaal jullie eigen bijnaam? Hoe leuk is het om allemaal je bijnaam op de trui te drukken! Natuurlijk is de trui niet alleen voor dít weekend, maar ook perfect voor brakke zondagen en natuurlijk het volgende vriendinnenweekend. Elke keer als jij deze trui aantrekt, denk je weer terug aan het fantastische weekendje met jouw vriendinnen. Op de website van Maxilia heb je de keuze uit superveel verschillende truien vesten én heel veel verschillende kleuren. Zo lopen jullie er dus het hele weekend fashionable bij.

♥ Maak een aftermovie
Leg het weekend vast door het maken van flmpjes met je mobiele telefoon. Zet alles op je laptop, leuk muziekje eronder en je hebt een super toffe herinnering voor later! Tip: neem een powerbank mee voor onderweg, het is natuurlijk zonde als je telefoon nét uitvalt tijdens een hilarisch moment.

♥ Slingers en ballonnen
Gaat de reis naar een bungalowpark? Vaak zijn deze huisjes een beetje saai en basic ingericht. Jullie zitten waarschijnlijk drie dagen in het huisje, dus waarom zou je het niet een beetje pimpen? Stuk gezelliger en iedereen herkent het huisje van al van verre.

Lees ook:

* Dit artikel is geschreven in samenwerking met Maxilia

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved