Food

11 bizarre Pringles smaken die we niet in Nederland hebben

Soms moet je jezelf een beetje verwennen. Niks fijner dan een avondje op de bank met jouw favoriete serie... en een bakje chips! En dan vooral Pringles, want dat is het enige chipsmerk dat niet 50% lucht verkoopt ;-). Sour Cream & Onion, Hot & Spicy of toch gewoon de oude vertrouwde Original? Het is moeilijk kiezen. Maar wist je dat er nog veel meer Pringles smaken bestaan! Wacht dacht je van Pringles Butter Caramel... 

1. Butter Caramel
Dit klinkt toch té lekker? Om nog maar te zwijgen over de leuke bus die helemaal roze is. Deze Pringles smaak is een grote hit in Korea. 

2. Honey Mustard
Honing-mosterd is een geliefde combinatie voor veel mensen, dus waarom zou het geen goede chipssmaak zijn? Deze Pringles zijn in Amerika verkrijgbaar. 

 

Een foto die door new_ene is geplaatst op

3. Kickin' Jalapeño Cheese
Deze smaak is geïnspireerd op een Mexicaanse snack en is verkrijgbaar in Mexico en Amerika. 

4. Pizza
JAAA, dit hebben wij nodig in ons leven! De smaak van pittige tomatensaus, veel kaas en de knapperige korst: dat is Pringles Pizza. Deze smaak is verkrijgbaar in Amerika, maar kun je gelukkig ook bestellen bij webshops zoals Jamin. 

5. Hot Diggity Dog
Hot dog lovers hebben er een nieuwe verslaving bij met Pringles Hot Diggity Dog! De smaak is alleen verkrijgbaar in Amerika en dan uitsluitend bij Walgreens, de grootste Amerikaanse drogisterijketen.

6. Prawn Cocktail
Duitsland bespaart je de moeite om een garnaal te pellen, want hier kun je een bus Pringles met garnaalsmaak scoren! Als je je best doet zul je ook azijn, tomaat en mayonaise proeven.

7. Corn Chips
Geen smaak die we nog niet kennen, maar wel een Pringles variant die je niet in Nederland kunt scoren. Daarvoor zul je toch echt naar Australië of Amerika moeten gaan (of een goede webshop vinden, dat kan natuurlijk ook). 

8. Crab
In Rusland zijn ze zó dol op krab, dat er speciaal Pringles met deze smaak op de markt is gekomen. 

9. Zingy Tomato
Gek op tomaat? Dan moet je Pringles Zingy Tomato toch echt ooit proberen. De smaak kun je in de schappen van Amerikaanse winkels vinden. 

10. Ketchup
Ketchup-chips is niet onbekend bij ons, maar van Pringles Ketchup hadden we nog niet eerder gehoord! Deze smaak is in Turkije te koop. 

11. Jamón
In Spanje zijn ze gék op ham, daarom is het helemaal niet zo vreemd dat Pringles speciaal voor de Spanjaarden chips met hamsmaak op de markt heeft gebracht. 

Lees ook:

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved