News

Gierige jongen vraagt meisje geld terug na drankje en gaat daardoor viral

Het overkomt iedereen weleens. Je bent uit en je ziet iemand staan die meteen je interesse wekt. Jullie raken aan de praat, je krijgt een drankje aangeboden (of biedt er één aan) en uiteindelijk blijkt de persoon vanaf een afstandje misschien toch iets leuker dan dichtbij. Het overkwam Liam, die vervolgens zijn geld terugvroeg (!) en daarom nu hartstikke viral gaat.

Laten we even teruggaan naar die ‘beruchte’ avond waar dit verhaal plaatsvond. Ene Liam knoopte een praatje aan met Abby, een 18-jarige student, tijdens het uitgaan in Viper Rooms ergens in Engeland en met een haar telefoonnummer in the pocket leek hij een succesvolle avond te hebben. Klinkt goed allemaal, maar blijkbaar was Liam niet héél blij met de uitkomst van de avond. Of hij was gewoon even blut, want hij durfde Abby via een smsje te vragen of ze alsjeblieft £6.50 (omgerekend bijna €8) naar hem wilde overmaken voor het drankje dat ze van hem kreeg.

Abby wist überhaupt niet met wie ze te maken had, maar toen hij zei wie hij was en waar ze elkaar ontmoet hadden ging een belletje rinkelen. Waarschijnlijk vond ze het toch een beetje gek dat hij geld terugvroeg voor een drankje dat hij aanbood, maar omdat ze de moeilijkste niet is ging ze akkoord. Totdat ze op Twitter hun gesprek deelde en vroeg of ze Liam eigenlijk wel zijn £6.50 zou teruggeven. En dat meiden, is het moment waarop Liam en zijn – we kunnen er niet omheen – lichtelijk gierige actie viral gaat. Maar liefst 18.000 mensen hebben op de poll gestemd en de meesten geven aan dat Abby echt niet hem geld moet geven voor het drankje.

Hoe dan ook, het levert in ieder geval wel een grappig verhaal op. Lees maar mee:

View post on Twitter

View post on Twitter

Zelfs Viper Rooms heeft op de kwestie gereageerd:

View post on Twitter

Lees ook:

Bron

Must reads 👀