Beauty

5 verschillende eyeliners die iedere beautyliefhebber hoort te kennen

Sommige meiden voelen zich niet compleet als ze hun make-up hebben gedaan en een zwart lijntje langs hun bovenste wimperrand overslaan. Zonder de wings voelen zij zich niet on fleek! Daarom zet Girlscene in dit artikel speciaal voor die beautyliefhebbers vijf verschillende soorten eyeliner op een rij. Deze varianten wil je vast eens proberen – mocht je dat nog niet gedaan hebben.

Ervan uitgaande dat de meeste meiden een eyelinerpen gebruiken zetten we in dit artikel nog vijf andere type eyeliner op een rij. We hebben gekozen voor de eyeliners die ieder een heel ander resultaat geven. Dus afhankelijk van de look waarvoor je gaat zijn dit misschien wel heel mooie opties voor jouw looks!

1. Gel eyeliner
Gel eyeliner is perfect voor meiden die gaan voor een klassieke look. Wil je dat je winged liner de hele dag op z’n plek blijft zitten? Dan is dit waarschijnlijk hét product dat je in huis moet hebben. Gel eyeliner blijft in de meeste gevallen muurvast zitten en hoewel je een apart kwastje nodig hebt om het aan te brengen, is het wel een heel fijn product. Zeker de moeite waard!

Moeilijkheidsgraad: ♥ ♥ 2/5

2. Vloeibare eyeliner
Voor meiden die van een diepzwart lijntje houden is vloeibare eyeliner de beste optie. Vloeibare eyeliner vind je vaak in een kleine verpakking en het kwastje bestaat in de meeste gevallen uit lange haartjes. Aanbrengen is daarom wat lastiger, maar wie de techniek onder de knie heeft zet hiermee wél een mooie lijntje.

Moeilijkheidsgraad: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 5/5

3. Oogpotlood
Eyeliner is heel iets anders dan oogpotlood, maar als je houdt van een smokey effect is oogpotlood perfect. Oogpotlood geeft in tegenstelling tot eyeliner een zacht resultaat, waar meiden die weinig make-up dragen vast van houden. Daarnaast kun je het potlood mooi vervagen met je vinger, een kwast of een wattenstaafje zodat het meer smokey wordt.

Moeilijkheidsgraad: ♥ 1/5


4. Velvet plush eyeliner

L’Oréal heeft onlangs een ongewone eyeliner gelanceerd en het is vast een eyeliner die een liefhebber wel even wil bekijken. In ieder geval, als je van een opvallend lijntje houdt à al Amy Winehouse. De Super Liner Black Velvet (€13,99) heeft een brede, platte applicator met een fluweellaagje. Afhankelijk van hoe je de pen vasthoudt krijg je een dikke of juist een dunne lijn, waardoor je dus een 2-in-1 eyeliner hebt.

Moeilijkheidsgraad: ♥ ♥ ♥ ♥ 4/5

5. Curvy eyeliner
Tot slot een andere nieuwe eyeliner: Maybelline Master Precise Curvy (€9,99). Deze eyeliner is heel anders dan de gewone eyeliner, omdat de applicator niet recht is, maar taps toeloopt. Mede door de verpakking heb je goed grip en daarnaast is het makkelijk om de hoekjes te bereiken. Als je wederom twijfelt tussen een dik of een dun lijntje zit je met deze eyeliner goed, omdat het allebei mogelijk is.

Moeilijkheidsgraad: ♥ ♥ 2/5

Welke eyeliner is jouw favoriet?

Must reads 👀