Series & Films

Deze geniale uitvinding voorkomt dat jouw Netflix-maatje stiekem verder kijkt

Je hebt met een vriendin of je vriend afgesproken om samen Orange Is The New Black te volgen. Het is de bedoeling dat jullie de afleveringen één voor één samen kijken, zodat jullie samen meeleven met Piper en uitgebreid de gekke acties van Crazy Eyes kunnen bespreken. Maar als je de nieuwste aflevering op zet, geeft jouw Netflix-maatje toe dat hij/zij stiekem vooruit heeft gekeken. Hé, dat was niet de bedoeling! Gelukkig is er nu een geniale uitvinding die voorkomt dat jouw Netflix-maatje stiekem verder kijkt...

De eeuwige Netflix struggle: je wil samen een serie volgen en jullie kijken de eerste afleveringen braaf samen. Maar dan raakt de één verslaafd en kan het niet weerstaan om verder te kijken. Zonder de ander. Een grote teleurstelling voor degene die wél sterk genoeg is om de play-knop met rust te laten. Gelukkig is hier nu een oplossing voor.

Als je jouw bestie hebt beloofd om te wachten met het kijken van de nieuwste Orange Is The New Black aflevering, is een streaming commitment ring preciés wat je nodig hebt. Deze speciale Netflix ring lijkt op een trouwring. Want Netflix nemen we nét zo serieus. Het enige verschil is dat je elke niet de eeuwige trouw belooft, alleen wat series kijken betreft dan.

Want hé, Netflix cheating is écht niet leuk:

Als je denkt dat de ring alleen symbolisch is heb je het mis. Je koppelt de ring aan een streamingdienst (zoals Netflix) en selecteert de serie(s) die je samen wil kijken. De ring zorgt ervoor dat jullie de serie alleen kunnen kijken als jullie bij elkaar zijn. Als de twee ringen niet samen zijn dan is het niet mogelijk om de serie te kijken.

Netflix cheating is officieel verleden tijd! We moeten echter nog even wachten totdat de ringen verkrijgbaar zijn. Je kunt je alvast inschrijven op seriescommitment.com.

Heb jij deze Netflix struggle ook altijd?

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved