Dit zijn de leukste films die deze zomer uitkomen

Films & Series door Lisa

In de zomer naar de bioscoop? Waarom niet! De bioscoop is een perfect idee voor op een regenachtige dag. Maar ook als het iets te warm is kun je prima vertoeven in een heerlijk koele bioscoopzaal. Deze zomer komen er een aantal leuke films en je hoeft je dus zeker niet te vervelen. Ben jij benieuwd welke films er allemaal uitkomen? Kijk dan snel verder.

Me Before You
Zin in een echte drama film met een hoop liefde? Ga dan voor Me Before You. De hoofdrollen worden vertolkt door Emilia Clarke (Game of Thrones) en Sam Claflin (The Hunger Games). Kortom, een film met twee fantastische hoofdrolspelers, die moet haast goed zijn!
Releasedatum: 16 juni 2016

Now You See Me 2
Heb jij deel 1 al gezien? Als je die hebt gezien dan weet je in ieder geval dat 2 ook wel de moeite waard moet zijn. De film gaat over vier illusionisten die allerlei spannende dingen doen en moeten doen. Spanning gegarandeerd.
Releasedatum: 9 juni 2016

Finding Dory
Heb jij Finding Nemo gezien? Ah, dan kun jij vast niet wachten op deze film! De film gaat over het lieve visje Dory uit de film Finding Nemo. In deze film gaat Dory samen met vriendjes Nemo en Marlin op zoek naar haar ouders. 
Releasedatum: 29 juni 2016

The Big Friendly Giant
Deze film heet in het Nederlands 'De Grote Vriendelijke Reus' en je kent dit gelijknamige boek vast wel. De film gaat over een weesmeisje dat ontvoerd wordt door een reus en samen maken ze plannen om de wereld te redden van slechte, mensetende mensen.
Releasedatum: 20 juli 2016

The Family Fang
Deze film gaat over een familie die van alles meemaakt. Er komt een familiereünie in verband met een ongeluk, maar deze is allesbehalve gezellig. Benieuwd hoe dit afloopt? Dan weet je wat je moet doen! ;-)
Releasedatum: 21 juli 2016

Absolutely Fabulous: The Movie
Deze film is een echte must see. Het gaat over het luxe leventje van de vrouwen Edina en Patsy in Londen. Winkelen, drinken, uitgaan, maar ook flink wat drama en gossip: je ziet het allemaal in deze heerlijke film!
Releasedatum: 21 juli 2016

The Legend of Tarzan
Het is al een hele tijd geleden dat Tarzan de jungle verliet en samen met zijn vrouw Jane een nieuw leven begon. In deze film gaat het leven van Tarzan -eindelijk- verder! Hij is uitgenodigd om terug te komen naar Congo, maar hij realiseert zich niet dat hij in groot gevaar verkeert.
Releasedatum: 7 juli 2016

Maggie's Plan
Deze film gaat over Maggie, een echte New Yorkse vrouw van 30 jaar. Ze heeft nog nooit een serieuze relatie gehad, maar ze wilt toch echt wel graag kinderen. Ze besluit daarom om alleen een kind te krijgen, maar vlak daarna ontmoet ze schrijver John waar ze direct een klik mee heeft. Oeps! Hoe gaat dit aflopen?
Releasedatum: 9 juni 2016

Welke film lijkt jou het leukst om te gaan kijken?