Fashion

8 perfecte cadeaus voor vriendinnen die geslaagd zijn

De tijd van tentamens en examens is voorbij en nu is het tijd voor de feestjes! Geslaagd of afgestudeerd: het zijn allemaal redenen om een feestje te vieren en om cadeaus te ontvangen. Cadeaus ontvangen is leuk, maar het is ook leuk om een cadeau te geven. Girlscene zet de leukste afstudeercadeautjes voor jou op een rij. Kijk maar mee.

Wil jij graag een leuk cadeautje kopen, maar heb je echt totaal geen idee wat je moet kopen voor vriendinnen die geslaagd zijn? Wij zetten een aantal leuke dingen voor jou op een rijtje. Nog een voordeel: je kunt al deze dingen online kopen en je hoeft dus niet per se naar de winkel toe!


1. Blond Amsterdam beker €8,95
Hoe leuk is deze mok? Een perfect cadeautje voor iemand die net geslaagd is.

 
2. Graduation mok €12,95
Nog zo’n leuke mok! Een mok is altijd leuk om te krijgen en deze mok is al helemaal ‘geslaagd’. 😉 De mokken zijn er voor meiden en voor jongens, dus dat is helemaal handig.


3. The Blushed Nudes – Maybelline €14,99
Nieuwe make-up is altijd leuk om te krijgen als meisje en daarom is dit dus ook een hartstikke leuk cadeau om te geven.

 
4. Rituals geschenkset €19,50
Een geschenkset van Rituals is niet alleen geschikt voor vrouwen. Veel mannen vinden dit ook super lekker ruiken! Een handig en lekker cadeau dus.


5. Asobu Flavour It €17,24
Hoe leuk is deze drinkfles? Met deze drinkfles kun je je water een lekker fruitsmaakje geven door er vers fruit in te doen. De fles is in allerlei kleuren te verkrijgen en is super leuk om cadeau te geven.


6. Ariana Grande – Dangerous Woman €18,99
Spotify komt altijd van pas, maar cd’s zijn nog steeds heel erg leuk om te hebben. Zoals deze van Ariana Grande!


7. Bioscoop cadeaukaart – Diverse prijzen
Een kaartje voor de bioscoop is en blijft een cadeau waar je iedereen blij mee maakt. Je kunt ook een kaart kopen met een hoger bedrag zodat je samen kunt gaan met je vriendin, vriend, broertje, zusje of wie dan ook.


8. Een bos brievenbusbloemen €12,95
Bloemen zijn altijd een goed idee! Deze bloemen zijn helemaal ideaal, want je kunt deze gewoon per brievenbuspost laten bezorgen.
 
Wil je iets anders geven? Zoals een high tea of een weekendje weg? Op VakantieVeilingen vind je leuke veilingen. Wie weet kun je wel een veiling winnen voor een paar euro!

Welk cadeautje ga jij kopen?