News

Het bewijs dat Justin Bieber zijn fans slecht behandelt

Eerlijk, we dachten even dat Justin Bieber het rechte pad had gevonden. Even maar. Het is goed voor te stellen dat volwassen worden in de spotlights allesbehalve makkelijk is en ook Justin had het er soms zwaar mee. Maar met zijn nieuwe album én nieuwe gedrag leek het een stuk beter te gaan. We loved him! Tot nu. Justin kan namelijk niet met zijn fans omgaan...

Er circuleert een video op het internet van Justin Bieber in een auto en zijn fans zijn door het dolle heen dat ze oog in oog staan met hun idool. Ze kunnen hem in principe zelfs aanraken! Maar Justin? Die lijkt een off day te hebben. Helemaal begrijpelijk, iedereen heeft weleens een slechte dag en ja, we kunnen ons ook inbeelden dat hij soms denkt: nu even niet. Maar misschien moet hij toch even een cursus 'hoe ga je met fans om' volgen van Taylor Swift - die het goede voorbeeld geeft -, want het lijkt erop dat Justin een cadeau van een fan uit het raam gooit!

Noem het ondankbaar, arrogant of zielig, het maakt niet uit. Het feit dat Justin mogelijk een cadeau van een fan uit het raam gooit is pijnlijk. Stel je voor dat je je best hebt gedaan om een persoonlijke brief aan hem te schrijven waarin je vertelt wat Justin en zijn muziek voor je betekenen. Of dat je iets maakt en dat je nu eindelijk de kans hebt om het te geven, wat vervolgens zonder pardon weer naar buiten wordt gegooid. Hij heeft gezegd dat hij niet meer met fans op de foto gaat, dus het is logisch dat het selfies weigert toen hij in de auto zat, maar een cadeau zo weggooien? Laten we hopen dat dit niet écht het geval is. Anders misschien een vakantie boeken van drie weken om weer even op te laden? We hopen dat Justin snel weer plezier krijgt in het zien van zijn fans.

Wat vind jij ervan dat Justin mogelijk een cadeau uit het raam gooit?

Bron

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved