News

Gossip Girl(scene) week 7

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Lucy Hale heeft een andere haarkleur, Vanessa Hudgens kan een gevangenisstraf van zes maanden krijgen, slecht nieuws voor Nina Dobrev, Zayn Maliks eerste optreden zonder de heren van One Direction en Kim Kardashian is niet blij met het vreemde gedrag van Kanye West.

We zijn Lucy Hale als prachtige brunette gewend, maar blijkbaar vond de actrice het tijd voor iets anders. Ze maakte een afspraak met de kapper en liet haar lokken blond verven! Wauw, Lucy ziet er ook zó goed uit als blondine. We kunnen bijna niet kiezen of we haar mooier vinden met bruin of blond haar… Fun fact: Lucy’s haren zijn door de haarstylist van Lauren Conrad geverfd! 

Vanessa Hudgens maakt een moeilijke tijd door. Haar vader is onlangs overleden aan de gevolgen van kanker. Alsof dat nog niet erg genoeg is, worden de actrice en haar vriend Austin Butler mogelijk strafrechtelijk vervolgd! Het koppel dacht iets romantisch te doen op Valentijnsdag, maar daar denkt de politie anders over. Vanessa en Austin vereeuwigden hun liefde door hun namen in een bijzondere groep rotsen te kerven. Ze maakten de grote fout door een foto van de gekerfde rots op Instagram te plaatsen, want de rangers van het Red Rock gebied zijn nu aan het kijken of ze het Hollywoodstel kunnen aanklagen voor de schade die ze hebben aangericht. De foto is inmiddels verwijderd van Instagram. Mochten Vanessa en Austin worden vervolgd, kunnen ze een boete van zo’n 5.000 dollar (4.475 euro) of een gevangenisstraf van maximaal zes maanden krijgen. Dat is nog eens een enorme domper op Valentijnsdag… 

Terwijl ex Ian Somerhalder gelukkig getrouwd is, is Nina Dobrev weer een single lady. Ze is na een relatie van zeven maanden weer vrijgezel. Nina had verkering met Austin Stowell, maar volgens verschillende bronnen is dat tussen eind januari en begin februari stukgelopen. “Het ging al een tijdje niet goed vanwege de drukke agenda’s van Nina en Austin. De twee hebben besloten om uit elkaar te gaan, maar ze blijven wel vrienden”, meldt een bron. 

De geruchten over Miley Cyrus en Liam Hemsworth zijn nog steeds in volle gang! De laatste roddel is dat het stel getrouwd is. Volgens verschillende media hebben de twee elkaar in het diepste geheim het jawoord gegeven. De ceremonie zou plaats hebben gevonden in Australië – het geboorteland van Liam – en Liams broers Chris en Luke zouden erbij zijn geweest. Als de geruchten waar zijn dan hebben de twee het goed geheim kunnen houden, want ze zouden al tijdens kerst in het huwelijksbootje zijn gestapt! Miley en Liam zouden onlangs ook pas hun eigen vrienden hebben ingelicht over hun huwelijk. To be continued… 

Wat is er toch aan de hand met Kanye West? De rapper had het deze week druk met het twitteren van ehhh… zeer aparte uitlatingen. Zo claimt hij 53 miljoen dollar schuld te hebben en heeft hij via het socialmediakanaal Mark Zuckerberg om hulp gevraagd. Hij wil dat de Facebookoprichter geld investeert in zijn ‘geniale ideeën’. En dit zijn nog maar een paar absurde uitlatingen. Wat vrouwlief Kim Kardashian daarvan vindt? Volgens een bron is zij not amused met zijn Twittergedrag. Sterker nog, het gekke gedrag van Kanye zou voor wrijving in hun huwelijk zorgen! “Kim kan er absoluut niet meer tegen”, zegt een insider. Kris Jenner zou ook bang zijn dat haar schoonzoon het Kardashian-imago schade zal aanbrengen. Is dit het begin van het einde van Kimye?

Watch on YouTube

Zayn Malik heeft zijn eerste optreden zonder de heren van One Direction achter de rug! De zanger trad op met zij nieuwe single ‘It’s You’ in het programma van Jimmy Fallon. Hoe vind jij dat hij het heeft gedaan? 

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron, Bron