Deze vrouw lijkt zo op Kim Kardashian dat je geen verschil ziet

News door Renee

Je hebt lookalikes en je hebt mensen die écht op elkaar lijken. We hebben onder andere de dubbelgangers van Taylor Swift en Zayn Malik gezien, maar beautyblogger Sonia uit Dubai is iemand die echt als twee druppels water op dé realityster van nu lijkt: Kim Kardashian. Sterker nog, je ziet bijna geen verschil als je een foto van de twee naast elkaar legt.

De lippen, de vorm van het gezicht, de wenkbrauwen... We kunnen er niet omheen dat deze beautyblogger wel Kim Kardashian's dubbelganger moet zijn. Zelf ziet Sonia niet waarom mensen denken dat ze op Kim lijkt, maar de mensen op het internet hebben het wel door. Zo plaatsen haar volgers reacties op Instagram dat ze even dachten dat het écht Kim was in plaats van Sonia. Tijd om deze vrouw eens voor te stellen!
 

 


Sonia is dus een beautyblogger uit Dubai en ze vertelt BuzzFeed dat ze vaak wordt aangesproken omdat mensen denken dat ze Kim Kardashian is. Of ze nu aan het shoppen is of op het vliegveld staat: overal krijgt ze reacties. "Mijn familie en vrienden zeiden altijd dat ik op Kim lijk, maar zelf zie ik het niet. Toch krijg ik, ongeacht de look waar ik voor ga, altijd reacties van mensen die zeggen dat ik op haar lijk." Nu weet je waarschijnlijk dat je met make-up veel kan doen, maar ook zonder drie lagen foundation, poeders, contour en oogschaduw lijkt Sonia écht op Kim. 
 


Zonder make-up
 


Met make-up

Wat vind jij: lijkt Sonia niet ontzettend veel op Kim Kardashian?