Beauty

Maak kennis met de eerste mascara die je wimpers verft

We houden ervan als er nieuwe mascara's op de markt komen. Wat is er leuker dan op zoek gaan naar een mascara die nog beter is dan de mascara die je nu hebt? Toch waren er niet veel spannende lanceringen de laatste tijd, maar gelukkig weet Rimmel ons te verrassen. Rimmel's nieuwste mascara verft namelijk je wimpers! Maar werkt het?

Goed nieuws: er is weer een innovatieve mascara uitgebracht! Deze keer is het wederom Rimmel die met een nieuwe mascara komt. Check hier nog even de review van hun vorige innovatie, de Super Curler. Deze keer is het de beurt aan de Rimmel Volume Colourist mascara. Wat maakt deze mascara bijzonder? Het doet wat mascara's doen, maar heeft als extra functie om je wimpers semi-permanent te verven. Hé, dat is nieuw. Maar hoe gaat dat in z'n werk?

Ik - Girlscene's Renée - was onlangs bij het Rimmel persevent waar onder andere deze Rimmel Volume Colourist mascara werd geïntroduceerd. Vrouwen.nl hoofdredacteur Leonie liep meteen naar mij toe om te zeggen dat ik echt even bij de mascara moest kijken, dus dat deed ik! Eén van de mannen die helpt om de mascara's voor Rimmel te ontwikkelen vertelde mij dat de Volume Colourist mascara pigmenten bevat die je wimpers semi-permanent kleurt, zodat je na twee weken iedere ochtend wakker wordt met donkere wimpers. Dat is ideaal voor blondines, maar het werkt ook op donkere wimpers, aangezien het volgens hem alle wimpers een paar tinten donkerder maakt. Zolang je het maar iedere dag gebruikt voor twee weken lang, want dan zie je het optimale resultaat. Dit resultaat blijft vervolgens weer twee weken. 

Nu gebruik ik mascara bijna iedere dag mascara, dus dan kan ik goed testen of deze mascara echt je wimpers semi-permanent kleurt. Ondanks dat mijn haar tussen het donkerblond en bruin inzit, vind ik mijn wimpers niet mega donker en daarom lijkt deze mascara mij ideaal om mijn wimpers wat meer kleur te geven. Verder is het natuurlijk ook belangrijk dat de mascara er prima op mijn wimpers uitziet, dus laten we 'm testen.


 Mijn wimpers zonder mascara - voor


Mijn wimpers zonder mascara - na 1 week


Mijn wimpers zonder mascara - na 2 weken (met flits)


Voor en na Rimmel Volume Colourist mascara

Rimmel Volume Colourist review
Belofte: Rimmel Volume Colourist is de allereerste mascara die je wimpers donkerder kleurt én volume plus een gitzwart effect geeft bij het aanbrengen.
Prijs: €14,49
Mascaraborstel: De mascaraborstel loopt taps toe en ondanks dat het een ronde borstel is, oogt het vierkant door de borstelharen.
Formule: Tussen nat en droog in.
Buildable: Ja, als de wimpers nog nat zijn.
Resultaat: De wimpers zijn zichtbaar langer, voller en zwarter. Doordat de mascaraborstel niet heel dik is bereik je makkelijk de wimperaanzet waardoor je de hele wimper kunt voorzien van mascara. Dat werkt natuurlijk mee voor het kleurproces van de wimpers.

Na 1 week zijn mijn wimpers inderdaad iets donkerder, maar ik vind niet dat het mega opvalt zoals je misschien op de foto ziet. Hetzelfde geldt na 2 weken. Mijn wimpers zijn iets donkerder, maar ik denk dat mijn verwachting te hoog is. Je krijgt er namelijk geen va-va-voom wimpers van, ze worden enkel een paar tinten donkerder. Het idee is heel leuk, alleen is deze mascara voor mij niet goed genoeg om het puur te kopen omdat het de wimpers donkerder maakt. Bovendien heb ik nog geen één mascara gehad die zo snel en makkelijk uitloopt als deze mascara. Als je last hebt van traanogen zou ik deze mascara laten liggen. ;-) Eindconclusie: goed idee, de mascara doet wat het moet doen, maar verder is het niet een mascara die je echt MOET proberen. Al zal het effect bij blondines beter te zien zijn!

Cijfer: ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 7/10


Rimmel London Volume Colourist

Wat vind jij van de Rimmel Volume Colourist mascara? Ga jij 'm proberen?

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved