YES: Er komt een nieuwe serie van de makers van Gossip Girl!

Films & Series door Emma

Na drie jaar vinden we het nog steeds jammer dat we Blair Waldorf en Serena van der Woodsen moeten missen. Er is nog geen vervangende serie gekomen met net zoveel dramatische liefdeslevens, gemene spelletjes en vooral fantastische outfits. Maar daar komt binnenkort verandering in! De makers van Gossip Girl krijgen een nieuwe tv-serie. En het belooft nét zo fashionable te worden!

Gossip Girl fans kunnen opgelucht ademhalen! Eindelijk komt er een goede vervanging voor onze favoriete serie. De makers van Gossip Girl, Josh Schwartz en Stephanie Savage, krijgen een nieuwe tv-serie. De serie heet Made in LA en hierin staat ook mode centraal. De serie zal in Amerika worden uitgezonden op ABC Family (zelfde zender als Pretty Little Liars), maar duurt wel korter dan de oude vertrouwde afleveringen van Gossip Girl, namelijk 30 minuten. 

 

A photo posted by Gossip Girl (@gossipgirll) on

Made in LA is gebaseerd op het boek The Glitter Plan, geschreven door Pamela Skaist-Levy en Gela Nash-Taylor. Zij zijn de oprichters van Juicy Couture, je weet wel, het merk met fluwelen trainingspakken dat begin 2000 heel populair was. Het verhaal gaat over hoe zij een fashion empire hebben opgebouwd met slechts 200 dollar startkapitaal. 

Nog een leuk nieuwtje: Mila Kunis gaat de serie ook produceren en Sascha Rothchild, schrijfster van The Carrie Diaries, zal het script van de eerste aflevering schrijven. Het is nog niet bekend wanneer Made in LA op de buis verschijnt, maar dit belooft héél veel goeds!

Ben jij benieuwd naar Made in LA? Welke acteurs moeten volgens jou in de serie spelen?

Bron