De leukste series voor de winter

Films & Series door Maudy

Het is weer winter, de dagen worden korter en tegen vier uur begint het al donker te worden. Blegh! Het liefst doen we deze dagen niets anders dan heerlijk in ons warme bedje blijven met Netflix en een groot stuk (of reep) chocolade. De Girlscene redactie is kampioen series kijken en krijgt het voor elkaar binnen een paar dagen één heel seizoen er doorheen te knallen. Dit zijn de series die wij deze winter gaan binge watchen…

1. How I Met Your Mother
Heb jij deze winter tijd zat? Dan raden we je aan om te beginnen aan How I Met Your Mother (HIMYM). Natuurlijk kun je ook gewoon nóg een keer kijken ;-). De serie gaat over een groep vrienden in New York die van alles meemaken. In totaal zijn er 9 seizoenen te vinden op Netflix. Elke aflevering duurt ongeveer twintig minuten, dus je kan er gerust een seizoen per week doorheen knallen. De serie is ondertussen iconisch geworden door bijvoorbeeld The Bro Code en The Playbook.


2. Pretty Little Liars
Het is bijna onmogelijk om nog nooit van deze serie gehoord te hebben. Allereerst waren de boeken van Sara Shepard al een ongelofelijk succes, maar de serie is een nog groter succes. Al jaren zijn we in de ban van “The Liars” en de mysterieuze “A”. Heb jij deze serie nog niet gezien? Begin dan snel met kijken op Netflix. Alle afleveringen tot nu toe zijn daar te zien. Iedereen die bij is kan vanaf 12 januari elke week weer genieten van de spannende avonturen van “The Liars”.

3. Suits
Niet alleen Pretty Little Liars komt terug in januari, ook Suits is vanaf 27 januari weer wekelijks te zien. Hoera! Op de Girlscene redactie zijn we groot Suits fan, mede door de knappe Harvey ;-). Suits gaat over Mike die bij een advocatenbureau komt werken in New York, maar eigenlijk geen diploma heeft. Dit geheim brengt hem vaak in lastige situaties. Geloof ons, deze serie is verslavend!

4. Jessica Jones
We kunnen er momenteel niet omheen, Jessica Jones is overal. Jessica is een privédetective die problemen heeft met haar dominante ex-vriendje. Verwacht geen typische Marvel serie, deze serie is een echte psychologische thriller die onderwerpen als drank, seksuele geaardheid en verkrachting aan bod brengt. Klink niet echt vrolijk zou je zeggen, maar wel heel spannend en verslavend! Het eerste seizoen van Jessica Jones is nu te zien via Netflix.

5. Gossip Girl
We gooien er nog even een golden oldie in, want wat missen we Gossip Girl. Jaren droomden we over een leven in The Big Apple tussen de rich and famous. We kwijlden bij alle outfits die voorbij kwamen én laten we de knappe mannen niet vergeten (Ed, Chace!). Alle zes seizoenen zijn te zien op Netflix, lucky us! Heb je Gossip Girl nog nooit gezien? Shame on you! Begin nu snel met binge watchen.

6. Heroes | Heroes Reborn
Ben jij op zoek naar een nieuwe serie vol superkrachten met een mega goede verhaallijn? Dan is Heroes jouw serie. De originele serie komt uit 2006 en is te zien via Netflix. Wij zijn heel blij dat Heroes terugkomt met een nieuwe serie, Heroes Reborn. Hierin zitten een aantal oude bekenden, maar de serie bevat ook een heleboel nieuwe personages. Deze serie zit te goed in elkaar en elke week sta je versteld. Vanaf 7 januari kunnen we weer genieten van Heroes Reborn. In de tussentijd kunnen we de oude vier seizoenen online bekijken.

Natuurlijk zijn dit slechts een paar series. Als het aan ons ligt was dit lijstje nog honderd keer zo lang. In deze video hebben we nog meer van onze favoriete series uitgelicht. 

Ben jij enthousiast geworden over deze series en wil jij ze meteen bekijken? Bestel ze dan snel en eenvoudig door slechts één klik op de afbeelding! Hallo Ed Westwick marathon ;-)...


  

DVD How I Met Your Mother | DVD Suits seizoen 3

 

DVD Heroes | DVD Gossip Girl  

 

The Bro Code boek | The Playboek boek 
 

 
Pretty Little Liars boekenset | DVD Pretty Little Liars seizoen 1 

Welke series ga jij binge watchen deze winter?