Series & Films

De stemacteur van Hey Arnold blijkt super knap te zijn

Wie kan zich Hey Arnold! nog herinneren? Je weet wel, het tekenfilmfiguur met een hoofd in de vorm van een rugbybal. Ooit sprak een schattige jongen zijn stem in, maar inmiddels is de stemacteur een ware hunk geworden. We maken geen grap. De stemacteur van Hey Arnold! laat elke vrouw van haar stoel glijden (en jou dus ook!). 

Wie had dat gedacht? De stem van Hey Arnold! blijkt super knap te zijn! Dat heeft BuzzFeed voor ons ontdekt. Van 1996 tot 2001 sprak Toran Caudell de stem van Arnold in. Inmiddels zijn we wat jaren verder en is Toran 33 jaar. Met zijn hipsteruitstraling, volle baard en tatoeages brengt hij heel wat vrouwenharten op hol. 

Na Hey Arnold! heeft Toran nog een aantal kleine rolletjes gehad en is hij bezig met muziek. Nu is hij vooral actief op Instagram -vinden wij helemaal niet erg- en wij gokken dat hij ook wel wat tijd kwijt is aan zijn baard ;-). Toch kunnen we het stiekem niet helpen om ons af te vragen of hij niet nóg knapper zou zijn zonder volle baard... 

Zo klonk hij:

En zo ziet hij er nu uit: 

 

 

 

 

Dit is niet het enige goede nieuws over Hey Arnold!, er komt namelijk ook nog een nieuwe film uit! We denken niet dat Toran weer de stem inspreekt van Arnold, maar we verwachten wel dat het een hunk in the making is ;-). 

Krijg jij het ook warm van de stemacteur van Hey Arnold? 

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved