Demi Lovato doet een schokkende uitspraak over Selena Gomez

News door Emma

Selena Gomez en Demi Lovato kennen elkaar al jaren en waren de beste vriendinnen. Stiekem waren we een beetje jaloers op hun vriendschap, ze leken het altijd zo leuk te hebben. Maar ineens was de vriendschap bekoeld en zagen we nooit meer een selfie voorbij komen. Maar hoe zitten het nu tussen de twee? Demi Lovato onthult de waarheid achter hun vriendschap in een interview. We kunnen je alvast vertellen dat je Demi's uitspraak niet leuk vindt... 

Selena en Demi hebben een knipperlichtvriendschap. Dan zijn ze weer vriendinnen, dan ineens niet meer... Verwarrend! Het leek helemaal goed te zitten tussen de zangeressen, want Demi plaatste een foto met Selena met het bijschrift 'friends for years'. Daarom waren we op z'n zachtst gezegd verrast toen Demi's interview met Complex magazine uitkwam. Hierin deed ze een pittige uitspraak over Selena Gomez. 

Toen de interviewer vroeg of ze nog steeds contact heeft met Selena, antwoordde Demi met 'Nope'. Wait, what?! Dit nieuws komt nogal onverwachts na de selfie die de twee hebben gemaakt (de eerste selfie sinds 2014!). Er wordt al jaren gespeculeerd dat de reden van de bekoelde vriendschap Justin Bieber is. Dat ontkent Demi niet. Toen haar werd gevraagd of Justin de oorzaak is, zei ze: "Niet echt. Althans, niet meer". 

Update: Het interview met Demi is een tijd geleden afgenomen, waarschijnlijk hebben de twee het in de tussentijd weer goedgemaakt. Demi laat op Twitter weten dat er niks van waar is: "Interviews are done months and months before the issue is published. A lot can change between then and now. Don't read into the bulls--t."

Wat denk jij: moeten Selena en Demi weer vriendinnen worden? 

Bron, bron
Beeld: instagram