Fashion

Nooit meer stress door kattentherapie

3

Je moet nog een opdracht maken voor morgen, maar je wilt ook nog even langs je vriendje én naar de sportschool. Shit! Je hebt morgen óók nog een presentatie waarvoor je nog niets hebt gedaan. Kortom: je hebt stress. Wil je hiervan af, knuffel dan gewoon even met een kitten. Want wie kan er nou nog gestrest zijn na een knuffelsessie met een stelletje schattige kittens. Precies, niemand. Girlscene heeft de video om het te bewijzen.

Uit onderzoek is gebleken dat mensen met dieren gezonder én gelukkiger zijn. De website SoulPancake en Purina Tidy Cats besloten op onderzoek uit te gaan en een experiment uit te voeren. Doel van het experiment was om erachter te komen of kittens stress kunnen verminderen. Het experiment vond plaats in downtown LA, dé plek waar mensen last hebben van stress.

In de video hieronder worden nietsvermoedende gestreste personen van de straat gehaald. Hen wordt een therapiesessie beloofd die stress doet verminderen. Zonder al te veel verwachtingen stappen de testpersonen het glazen huis in. Wat begint als een meditatie sessie eindigt al snel in een knuffel- en speelsessie.


De echte sterren uit de video zijn toch wel de kittens. Alle kittens kwamen uit een lokale dierenopvang en hopen op een nieuw baasje. Veel testpersonen waren opslag verliefd op deze lieve kittens en vroegen zelfs naar de mogelijkheid om er eentje te adopteren.

Dus heb jij weer eens last van stress, grijp dan snel je eigen kat of de kat van je buren en knuffel er flink op los.

Meer katten? Lees dan snel dit artikel met schattige katten op Instagram!

Kattentherapie combineren met retailtherapie? Wij zochten een aantal super leuke katten items voor je op. Wil je bestellen? Klik dan op één van de onderstaande afbeeldingen.

Exclusive skinnydip katten tasje

Metallic kattenoortjes

Jurkje met all over kattenprint

Slaapmaskertje

Telefoonhoesje met kattenprint

Wat vind jij van katten?

Bron, bron, bron

Beeld: Thinkstockphotos

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

3 reacties

  1. 1