News

Gossip Girl(scene) week 50

Nieuwe week, nieuwe gossip-update vanuit celebville. Met deze week onder andere: Selena Gomez en Niall Horan gaan op date (en dit vindt Harry Styles van hun relatie), verschrikkelijk nieuws voor Kristin Cavallari, deze actrice is het nieuwste lid van de Taylor Swift squad en Kylie Jenner laat zien dat je je niet hoeft te schamen.

Het zijn moeilijke tijden voor Kristin Cavallari. De broer van de blondine raakte deze week vermist. Na een grote zoektocht werd hij dood gevonden. Eerder werd de auto van Michael Cavallari aangetroffen, toen vreesde Kristin al voor het ergste. Helaas is haar nachtmerrie werkelijkheid geworden. Kristin heeft laten weten dat ze het verschrikkelijke nieuws aan het laten bezinken is. “Mijn hart is in miljoenen stukken gebroken. Ik moet zoeken naar woorden, maar ik weet dat je nu eindelijk rust hebt”, verklaart de realityster. De doodsoorzaak is nog niet bekend, maar er wordt rekening gehouden met zelfmoord. Michael was lange tijd verslaafd aan alcohol. Wij wensen Kristin en haar familie heel veel sterkte!

Het Hollywoodnieuws van de week? Na Kim Kardashians babynaam is dat toch echt de romance tussen Selena Gomez en Niall Horan! De twee zijn zoenend gespot tijdens een avondje uit. Dat hoeft niet per sé iets te betekenen, maar dat er wel wat speelt tussen de zanger en zangeres is duidelijk nadat ze zijn gespot tijdens een date. Selena en Niall zijn samen gezien op de Santa Monica Pier. Ze gingen in attracties, kletsten wat af en genoten van een ijsje. Volgens een insider zou Harry Styles de relatie hard aanmoedigen en niet alleen omdat ‘ie ze zo leuk vindt samen. Harry zou hopen dat het uitgroeit tot een relatie omdat hij de band met Taylor Swift weer zou kunnen herstellen. Selena is namelijk BFF’s met Harry’s ex, dus een double date is dan snel geregeld. We zijn benieuwd of we over een tijdje kunnen schrijven over een Haylor reunion ;-).

Net toen we dachten dat de Taylor Swift squad niet nóg groter kon worden, hadden we het mis. Naast Gigi Hadid, Cara Delevingne en Selena Gomez, is nu ook Blake Lively lid van de club! Taylor en Blake plaatsten foto’s van hun girls trip naar Australië. We hadden geen idee dat de blondines vriendinnen waren, maar je hoort ons niet klagen! Het lijkt ons een dolle boel om samen met Taylor én Blake op vakantie te gaan. Dat kan niet anders dan gezellig zijn! Vooral als er ook schattige kangoeroes bij betrokken zijn :-).

Heb jij een litteken waar je je voor schaamt? Hoeft helemaal niet! Dat was de boodschap die Kylie Jenner deze week wilde geven. Ze plaatste een foto op Instagram van het grote litteken op haar been. “Ik houd van mijn litteken”, schrijft ze erbij. Hiermee wil de realityster laten zien dat je van jezelf moet houden, ook van je imperfecties. Kylizzle heeft haar litteken nooit verborgen gehouden. Kims zusje komt aan het litteken door een speelpartijtje met Kendall. De twee speelden verstoppertje, toen Kylie langs een hek omhoog wilde klimmen en per ongeluk langs een scherpe, uitstekende paal kwam. Gelukkig zit de realityster er niet mee!

Kim Kardashian zit op een roze wolk na de geboorte van haar zoontje Saint. Dat was tijdens de bevalling wel anders. De realityster heeft een helse en pijnlijke bevalling gehad. Kim steekt niet onder stoelen of banken dat ze moeite heeft met zwanger worden en moeilijke zwangerschappen heeft, dit zijn ook de redenen waarom dokters haar hebben aangeraden om niet voor een derde kindje te gaan. Een klap in het gezicht van Mrs. West, want ze wil graag een groot gezin. “Kim wil heel graag nog een kindje”, vertelt een ingewijde. “Het feit dat ze twee kinderen heeft maakt haar heel gelukkig. North en Saint zijn het middelpunt van haar bestaan”. Mmm, misschien komt er toch nog een East of South?

Until next week,
XOXO Girlscene

BronBronBron, Bron

Must reads 👀