Series & Films

Is dit de engste horrorfilm ooit?

Iedereen heeft wel een horrorfilm gezien die je nooit meer vergeet. Zo eentje waar je wekenlang nachtmerries van had en en waar je nu nog steeds de rillingen van krijgt. Neem bijvoorbeeld het angstaanjagende meisje van The Ring, als je haar ooit hebt gezien dan krijg je haar nooit meer uit je hoofd. Maar het kan nóg enger. Op het Venice Film Festival ging 'Goodnight Mommy' in première en het wordt nu al de engste horrorfilm ooit genoemd... Let op: voor deze trailer heb je stalen zenuwen nodig.

Horrorfilms: de één kan er tegen en de ander kan ze absoluut niet kijken. Ben jij een 'hoe enger, hoe beter'-type? Dan hebben wij een gouden tip voor je. Afgelopen week ging de film 'Goodnight Mommy' in première en de recensies zijn ontzettend goed. De film is niet alleen van goede kwaliteit, maar wordt zelfs de engste horrorfilm die er bestaat genoemd. Wow! Een film die je zeker op je lijstje moet zetten als horror lover.

De film van Oostenrijkse bodem draait om tweelingbroers en hun moeder die net cosmetische chirurgie ondergaan heeft. Ze komt thuis met een verband om haar hoofd waardoor ze wat weg heeft van een skelet. Ze gedraagt zich zo vreemd dat de jongens er aan twijfelen of ze wel hun moeder is...

Brrr! Alsof we niet genoeg kriebels krijgen van de synopsis, is er ook nog een angstaanjagende trailer... Je kunt 'm hieronder bekijken (als je durft).

Wat is de engste horrorfilm die jij ooit hebt gezien?

LOVE dit artikel
3 meiden hebben deze blog geloved