Lifestyle

10 manieren om hem op te winden

De meeste mannen zijn eenvoudig opgewonden te krijgen. De meest simpele dingen zoals een zoen, over zijn rug kriebelen of hem een verleidelijke blik geven, kunnen hem helemaal gek maken. Als je jouw vriendje opgewonden wilt maken, moet jij het initiatief nemen. Met deze tips gaat dat zeker lukken!

Vrouwen hebben andere erogene plekjes (plekjes op het lichaam die je opgewonden maken) dan mannen. Hun meest erogene zone is vooral rondom de genitaliën. Plekjes als oren, nek, bovenarmen, tepels, buik en billen zijn bij de meeste mannen ook gevoelig. Weet je niet wat jouw vriendje opgewonden maakt? Vraag wat hij lekker vindt of beter: doe het gewoon en kijk wat hem opgewonden maakt!

♥ Flirten
Hier begint het allemaal mee! Een verleidelijke blik, hem langdurig in zijn ogen kijken of verleidelijk knipperen met je ogen kan hem helemaal gek maken. Om hem op te winden kun je met hem flirten door hem complimentjes te geven, bijvoorbeeld over zijn lichaam. Laat aan jouw lichaamstaal zien dat je hem wil. Heb een open houding, leun naar hem toe, maak veel oogcontact, bijt op je lip, ga met je handen door je haar, zit aan jezelf – doe iets waarvan je weet dat het hem gek maakt!

♥ Zoenen en kussen
De lippen van de man zijn erg gevoelig. Een goede tongzoen kan voor veel opwinding zorgen van beide kanten. Bijt hem plagerig op zijn lip. Wissel van tempo. Duw hem op de bank, ga op zijn schoot zitten en doe wat goed voelt. Om te weten wat jouw vriendje lekker vindt, moet je goed opletten wat zijn reactie is op dingen die jij doet. Als je zeker wilt weten of hij iets dat je doet lekker vindt, vraag het hem gewoon!

♥ Oren
De oren van de man zijn (net als bij vrouwen) erg gevoelig. De meeste mannen vinden het heerlijk als je aan hun oorlel likt, hun oren kust en tegelijkertijd hijgt of een beetje kreunt. Doe dit bijvoorbeeld wanneer jullie op de bank zitten en een filmpje kijken. Of plagerig tijdens het zoenen. Zijn nek is ook gevoelig.

♥ Kriebelen en strelen
Iedereen vindt het heerlijk om gekriebeld te worden. Heb je lange nagels? Ga zachtjes met jouw nagels over zijn rug of streel met je vingertoppen dicht bij zijn intieme zone. Zijn hele intieme zone is ontzettend gevoelig. Net als de binnenkant van zijn benen, zijn buik, borstkas, bovenkant armen en nek. Vraag aan hem wat hij lekker vindt.

♥ Dirty talk
Veel vrouwen vinden veel vrouwen lastig om vieze praat uit te slaan tegen hun partner. Dirty talk moet je leren. Hiervoor moet je even je remmen los gooien. Tijdens een vrijpartij is het opwindend om stoute dingen in zijn oor te fluisteren. Durf je dit niet? Begin eerst met het likken van zijn oorlel, kreun een beetje en zeg iets stouts. Zeg bijvoorbeeld wat je lekker vindt en dat hij het goed doet. Zeg wat er in je opkomt: er zijn geen regels bij dirty talk! Je vriendje kan hier ontzettend opgewonden van raken, en jijzelf natuurlijk ook!

♥ Massage
Voor een goede vrijpartij is het belangrijk dat jullie beide ontspannen zijn. Zet die stressvolle gedachten even uit en focus je op elkaar. Om in de stemming te komen kan een massage erg fijn zijn. Je kunt de massage zo spannend mogelijk maken als je wil. Er bestaat zoiets als een erotische massage… Eigenlijk is dit kort gezegd een massage rond het bekkengebied en andere erogene zones van het lichaam. De bloedsomloop wordt hierdoor ook gestimuleerd en komt goed van pas tussen de lakens!

♥ Neem de leiding
Laat je hem meestal het initiatief nemen? Stop hiermee! Mannen vinden het leuk als de vrouw ook regelmatig het initiatief neemt. Ben je verlegen en vind je dit lastig? Probeer uit jouw comfortzone te gaan door hem bijvoorbeeld spontaan te zoenen, hem aan te raken, te knuffelen of door iets stouts te zeggen. De meeste mannen vinden het fijn als vrouwen duidelijk zijn in wat ze willen. Als jij zin in jouw vriendje hebt, wacht dan niet uren af, maar zeg recht op de man af wat je met hem wilt doen.

♥ Wees spontaner/ruiger/spannender dan normaal
Mannen houden ervan als jij het initiatief neemt en spontaan bent. Je vriendje kan het enorm waarderen wanneer hij ziet dat jij zin hebt in hem. Je vindt het andersom toch ook fijn om te zien dat hij jou wil? Laat hem zien dat je gek van hem wordt! Duw hem op bed. Trek zijn shirt van zijn lijf. Wees ruiger (minder lief) dan normaal. Mannen vinden dit enorm spannend!

♥ Plagerige berichtjes
Stuur voorafgaand op een date of een avondje ‘film kijken’ een plagerig berichtje. Dit kan van alles zijn. Bijvoorbeeld dat je niet kan wachten om hem weer te zien en graag wilt zoenen. Maar het kan natuurlijk nog spannender! Vertel hem dat je een nieuw slipje aan hebt of zonder schroom: dat je zin in hem hebt. De meeste mannen vinden dit ontzettend sexy. Je kunt hier natuurlijk helemaal je eigen draai aangeven. Doe wat goed voelt voor jou en bij jou past.

♥ Kleed je sexy
Doe een outfit aan waarin jij je ontzettend sexy voelt. De meeste mannen vinden het sexy als een vrouw zelfverzekerd is over haar lichaam. Om hem erg opgewonden te maken kun je de kleding die je nog aan hebt sexy van je af strippen. Probeer er een showtje van te maken. Het kan in het begin wat ongemakkelijk voelen, maar no worries – je doet het goed! Maak oogcontact, wees verleidelijk en laat hem zien dat je hem wilt!

Wil je nog meer tips over hoe je hem opgewonden maakt? Neem een kijkje bij het Girlscene forum! Heb je zelf een goede tip? Deel je tips op het forum.

Wat doe jij altijd om jouw vriend opgewonden te krijgen? 

Beeld: Thinkstock