Lifestyle

12 dingen die mannen heel sexy vinden

10

Laten we heel eerlijk zijn... Stiekem vinden we het best fijn als je vriend (of een man in het algemeen) jou knap en sexy vindt. En met sexy denk je misschien al snel aan zwart en rood, kant en lingerie met weinig stof. Ja, veel mannen vinden dat heel sexy, maar er zijn nog zoveel meer - onverwachte! - dingen die goed bij hem in de smaak vallen. Lees maar mee.

Iedere man is natuurlijk anders, maar dit is wat over het algemeen in de smaak valt. En nee, je hoeft niet aan deze dingen te voldoen om sexy te zijn voor hem. Wees jezelf! ;-)

1. Bewegende borsten. There, we said it. Er is iets wat mannen ongelofelijk aantrekkelijk vinden hieraan. Vooral als jij op 'm zit. ;-)

2. Rommelig haar. Voor de meeste mannen hoef je echt niet je haren te kammen. Stiekem vinden zij de bedhead look super sexy, vooral als jij naast hem wakker bent geworden.

3. Oversized blouse. Ja, veel mannen zeggen dat ze van strakke kleding houden, maar voor een oversized blouse draaien ze hun hand echt niet om. Vooral als je er verder niets onder draagt. 

4. Instrument bespelen. Wij zijn gek op mannen die het een en ander kunnen op de piano of gitaar en andersom geldt hetzelfde.

5. Brutaliteit. Hiermee bedoelen we niet een grote mond trouwens. Maar mannen kunnen een klein beetje brutaliteit (en uitdaging) absoluut waarderen. Die speelse kant ziet hij maar al te graag.

6. Verzorgd zijn. Heb je een vriend? Vraag hem dan eens of hij het stiekem niet fijn vindt om te zien hoe jij je klaarmaakt voor de dag. Kleding uitzoeken, dagcrème aanbrengen, beetje mascara op... Sommige mannen vinden dit best sexy om te zien.


7. Lachen. Om er even een cliché in te gooien: lachende vrouwen zijn in de ogen van mannen heel hot. 

8. Gevoelens delen. Hoewel de gemiddelde man het lastiger vindt om over gevoelens te praten, vindt hij het juist wél fijn als jij erover praat. Vooral als het gaat over het verleden waar hij nog geen deel van uitmaakte. 

9. Een buikje. Over het algemeen houden mannen toch van vrouwen die wat ronder en 'zachter' zijn. Een buikje is dus helemaal prima, of zelfs sexy!

10. Mismatch ondergoed. Mannen houden ervan om je te pakken op een moment waarop je ondergoed niet netjes op elkaar is afgesteld. Waarom? Omdat het voor hem een teken is dat je niet op seks hebt gerekend, maar hij je toch zo ver heeft gekregen om je kleding uit te doen.

11. Smudged make-up. Je hoeft je niet druk te maken als je mascara uitgelopen is, want hij vindt dat juist sexy. De reden hiervoor is omdat het dan lijkt alsof je net seks hebt gehad... Ja, het blijven mannen. ;-)

12. Paardenstaart. Terwijl jij aan het zwoegen bent om je haar perfect te steilen of te krullen is hij al tevreden met een paardenstaart. Vooral als hij er plagend aan mag trekken.

Wat zijn volgens jou dingen die mannen sexy vinden?

Bron, bron en bron

Beeld: Thinkstock/Unsplash

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

10 reacties

 • 4 jaar geleden MissParis

  de meeste ben ik wel maar nog steeds geen vriendje??? rare wereld hoor

 • 4 jaar geleden Dinosaurus

  Hij vindt het sexy om aan je paardenstaart te trekken? ...Fijn :')

 • 4 jaar geleden Roww

  Hahaha ja sommige dingen heb ik zo van 'ehm dat lijkt me niet echt sexy maar meer gewoon fijn ofzo' zoals gevoelens delen, eh ja dat is sexy...? XD

  Haha maar leuk artikel

 • 4 jaar geleden MOU

  Ik zal het onthouden haha.

 • 4 jaar geleden illuminated

  Dat ga ik 's ff navragen :')

 • 4 jaar geleden Fakeroses

  Vooral de paardenstaart wordt gewaardeerd door mijn vriend, terwijl ik het zelf juist niet mooi vind staan bij mezelf haha!

 • 4 jaar geleden XLELY

  Ga gelijk mn vriend vragen om te checken Leuk artikel

 • 4 jaar geleden Iridescent

  Mannen houden ervan om je te pakken op een moment waarop je ondergoed niet netjes op elkaar is afgesteld.

  Uhum.

 • 4 jaar geleden Misaki

  Beetje een fout artikel :')

 • 4 jaar geleden Claudia

  niet iedere man vindt natuurlijk t zelfde leuk. maar zeker leuk om te lezen dit meteen eens checken waar me vriend t mee eens is hahah

 1. 1