News

Groot nieuws over Fifty Shades of Grey

5

De hype rondom Fifty Shades of Grey is net overgewaaid, maar de rust heeft niet lang geduurd. Iedereen verwachtte dat het het verhaal over was, maar nu blijkt er toch nog een vervolg te komen. De miljoenen fans van de trilogie namen geen genoegen met de reeks boeken, want ze wilden toch iets meer over Christian himself te weten komen. Check hieronder snel waar het nieuwste boek over gaat!

Na het enorme succes van de film en de drie boeken, vond E.L. James dat het tijd was om wat dieper in te gaan op Christian Grey. Sinds het eerste boek uitkwam, bleven duizenden fans vragen om een boek over Mr. Grey en na drie succesverhalen is die tijd eindelijk gekomen. Dit verhaal gaat over het complexe leven van Christian en zijn moeilijke verleden. 

 

Het boek heet Grey en ligt op 18 juni (de verjaardag van Christian Grey) al in de schappen! Even vergeten hoe sexy de 50 Shades verhalen ook alweer waren? Check hier Danique's jaloersmakende vlog van de première van 50 Shades of Grey en haar bezoekje aan New York.

Heb jij de Fifty Shades of Grey-trilogie gelezen? Ga jij het nieuwe boek kopen?
LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved