Series & Films

7 films die je absoluut niet met je ouder(s) wil kijken

13

Iedereen kent het wel. Zit je samen met je ouders, of nog erger: de ouders van je vriendje, een film te kijken en dan begint ineens een zoen- of seksscène.. awkward! Om jullie te behoeden voor deze ongemakkelijke situaties verzamelde Girlscene films die je absoluut niet met je ouders wil kijken. Je bent gewaarschuwd ;-).

Black Swan

Het is sowieso awkward om seksscènes te kijken met je ouders, maar het kan nog een tikkie erger. Ballerina Nina wordt door haar moeder gepusht om door te breken als ballerina, maar na een avondje stappen wordt Nina gedrogeerd door de rebelse Lily en eindigen ze samen in bed. Moeder Erica controleert sindsdien elke stap die Nina zet. Ongemakkelijk denk je, maar het wordt pas echt ongemakkelijk als Nina aan het masturberen is en er dan achterkomt dat haar moeder naast haar bed zit. Ouch.

American PieAlle American Pie films zijn geen aanrader om met je ouders te kijken, maar waag je je er toch aan, vermijd de eerste film dan abosluut. Waarschijnlijk wordt niemand er erg gelukkig van om een jongen seks te zien hebben met een appeltaart. Vooral je ouders niet. Yep, this happens.

Gone Girl
Hoewel Gone Girl een favoriet op de Girlscene redactie is, is het misschien een beetje ongemakkelijk om met je ouders te kijken hoe de doorgedraaide Amy zichzelf 'verkracht' met een wijnfles, en hoe ze de keel van haar ex opensnijdt terwijl ze seks hebben.

 Perfume: The story of a murdererHeb jij dit boek ook op school moeten lezen? De film is dus nog iets heftiger. Jean-Baptiste heeft het zijn missie gemaakt om een parfum te maken van 13 prachtige vrouwen. Dit doet hij door ze te vermoorden en hun geur te conserveren. Als Jean de gepakt wordt en de doodstraf krijgt laat hij de beul en het publiek ruiken aan het parfum en raakt iedereen in trance. Door de geur wordt iedereen verliefd op elkaar en ontstaat er een orgie. Later giet hij in de buurt van een groepje zwervers het parfum over zichzelf heen en verslinden de zwervers Jean-Baptiste todat er niets meer van hem over is. Mooi, maar doodongemakkelijk. Gelukkig bestaat niet de hele film uit dit soort scènes.

Bad TeacherIn eerste instantie verwacht je geen seksscènes bij een film met Cameron Diaz, Justin Timberlake en Jason Segel, maar schijn bedriegt. Hoewel de hele film grappig is, blijft het toch ongemakkelijk om te zien hoe Justin en Cameron seks hebben met hun kleren aan. En om het nog iets ongemakkelijker te maken: Justin komt klaar in zijn broek. Do we need to say more?

The Sweetest ThingZin in een echte meidenfilm? Dan is The Sweetest Thing een absolute aanrader, maar als mam of pap erbij zit is het misschien een idee om even door te spoelen bij "The Penis Song". Een greep uit het liedje: "Your penis is so big, your penis is so thick, your penis is so pretty, you've got a handsome dick."

50 Shades of Grey
Waarschijnlijk heeft deze film weinig uitleg nodig, maar mocht je nog niet weten waarom je deze film beter niet met je ouders kunt kijken, here we go: handboeien, spanking, SM, bondage, blinddoeken en zwepen. Reden genoeg?

Beeld: Giphy.com

Heb jij weleens een film met je ouders (of iemand anders) gekeken waarbij jij je doodongemakkelijk voelde? Zo ja, welke?

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved