News

Gespot: Zayn Malik met onbekend blond meisje

23

Wacht, het zal toch niet...? One Direction's Zayn Malik geniet van zijn tijd in Thailand, dat is duidelijk. Maar nu is de vraag of hij niet te veel geniet. Terwijl zijn verloofde Perrie Edwards gisteren de studio indook, liep Zayn Malik hand in hand met een onbekend meisje over de straten van Phuket. Iedereen weet dat Zayn en Perrie geen heel makkelijke relatie hebben, maar duidt dit erop dat de zanger vreemdgaat?

Het is niet zo maar een foto waar we over praten... Het is een foto van Zayn die een nachtclub verlaat mét een meisje dat onmogelijk Perrie kan zijn. Perrie is namelijk in Engeland, terwijl Zayn met One Direction in Azië is voor hun On The Road tournee. Alsof de foto's zelf waarschijnlijk nog niet confronterend genoeg zijn helpt het ook niet mee dat het koppel inmiddels hun huwelijk heeft uitgesteld - want, geen tijd -, dat Perrie de ene dag met en de andere dag zonder ring wordt gespot en dat ze ook nog eens heeft verteld dat haar relatie 'ingewikkeld' is. Ai.

Hun shipnaam Zerrie is in ieder geval al een wereldwijde trending topic op Twitter. Betekende Perrie's interview met het blad Tabloid! dat de relatie niet goed gaat? Tegen het blad zei ze namelijk dat het voor hen moeilijk is om tijd voor elkaar vrij te maken en elkaar te zien. Wat dat gesprek positiever maakte is dat ze toegaf dat Zayn haar wel altijd steunt als het op haar carrière aankomt. Maar eerlijk is eerlijk: wij kunnen ons voorstellen dat een relatie in de spotlight alles behalve makkelijk is. Toch krijgen wij geen goed gevoel na het zien van de foto's. Zeker niet omdat Zayn hand in hand loopt (!) met dat onbekende meisje... Kijk maar mee:Wat denk jij na het zien van deze foto's? Denk je dat de relatie tussen Zayn en Perrie over is?

Bron: Oh No They Didn't, Beautifullbalad.org, j-14
Beeld: Twitter

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved