News

Jongen spendeert €120.000 om op Kim Kardashian te lijken

Wow. Blijkbaar is het tegenwoordig enorm hot om je looks af te kijken bij celebrities. Is dat heel raar? Niet echt. Maar sommige mensen drijven daar misschien iets te veel in door, zoals Jordan James Parke. Zijn grootste idool en inspiratie is Kim Kardashian en daarom besloot hij om maar liefst ruim €120.000 uit te geven om op haar te lijken. Maar is dat gelukt...?

Dat de Britse visagist Jordan houdt van Kim Kardashian moge duidelijk zijn. Hij adoreert haar zo erg dat hij er alles aan doet om op haar te lijken. Hij kopieert haar make-up look, draagt dezelfde tassen en koopt dezelfde dure kledingmerken. Is dat alles? Nee. Jordan heeft ook nog eens ruim €120.000 uitgegeven om zijn gezicht om te laten bouwen tot die van Kim Kardashian. Bizar!

Met €120.000 kun je enorm veel doen, maar Jordan besloot op 23-jarige leeftijd dat hij een Kim Kardashian make-over wil. "Ik hou van Kim. Ze is de mooiste vrouw ooit en heeft een perfecte huid, perfect haar, perfect alles." Volgens Jordan's Instagram bio is zijn motto 'Big Dreams' en daarom heeft hij geen halve maatregelen genomen. Hij onderging verschillende procedures om maar iets op Kim te lijken. Lip en wang fillers, haar laseren, botox, wenkbrauwen tatoeëren... Dit schijnt slechts een greep te zijn uit de dingen die hij heeft laten doen. Het lijkt alsof niets te gek is. Sterker nog, bij zijn kliniek krijgt hij tegenwoordig korting omdat hij zo vaak langskomt voor een behandeling. 

Jordan ziet er gelukkig uit op zijn Instagram foto's, maar lijkt het nu echt op Kim? Oordeel zelf:


Jordan ging voor dezelfde vampire facial die Kim Kardashian ook doet


Hij rockt zelfs dezelfde zonnebril als Kim

Wat vind jij ervan dat iemand €120.000 uitgeeft om op iemand anders te lijken? Vind je de metamorfose geslaagd?

Bron: InTouch
Beeld: Instagram

LOVE dit artikel
2 meiden hebben deze blog geloved