Series & Films

10x films om naar uit te kijken in 2015

2015 staat voor de deur! En een nieuw jaar betekent natuurlijk weer een heleboel nieuwe films om naar uit te kijken... YAY! Van Fifty Shades of Grey tot Magic Mike tot een tweede versie van Ted. Girlscene zet 10 films waar je naar uit kunt kijken in 2015 voor je op een rijtje.

Fifty Shades of Grey - 12 februari
Anastasia is pas afgestudeerd aan de universiteit samen met haar beste vriendin Kate. Terwijl Kate aan de slag gaat bij een lokale krant, komt Anastasia moeilijk aan de bak met haar universitaire graad en besluit ze een baan aan te nemen in een bouwmarkt. Op een dag belt een zieke Kate haar op om een interview over te nemen met ene Christian Grey. Een succesvolle entrepreneur en miljardair. Het blijkt het begin te zijn van een bijzondere relatie. 

The Boy Next Door - 12 maart
Een pas gescheiden vrouw (Jennifer Lopez) begint een affaire met haar buurman. Het probleem is echter dat de buurman een tiener is die toevallig ook de vriend is van haar zoon. Wanneer ze probeert een einde te maken aan de verboden relatie ontstaan de problemen.

Cinderella - 18 maart
Wie kent het beroemde sprookje van Assepoester niet? Cinderella is gemaakt door Disney en gebaseerd op bekende verhaal van Assepoester.

Pitch Perfect 2 - 14 mei
Jesse en Beca zijn afgestudeerd en naderen het einde van hun studentenbestaan en daarmee ook hun tijd als zangeressen in hun zanggroep Barden Bellas. Ze proberen er achter te komen hoe ze hun vriendschap soort van af kunnen sluiten en wat ze gaan doen met de rest van hun leven.

Ted 2 - 25 juni
Over de nieuwe Ted is nog bijna niets bekend, behalve dat Mark Wahlberg en zijn teddybeer weer van de partij zijn, samen met nieuwkomer Amanda Seyfried. We kunnen helaas nog niets zien over de trailer van het tweede deel. Kun je echt niet wachten? Kijk hieronder alvast de eerste trailer.

 
Magic Mike XXL - 2 juli
Drie jaar zijn verstreken sinds Mike de stripperwereld vaarwel zei. De overgebleven 'Kings of Tampa' staan nu ook op het punt om de handdoek in de ring te gooien. Maar ze willen niet in stilte afscheid nemen en plannen een groots optreden in Myrtle Beach, samen met de legendarische Magic Mike. Op weg naar hun laatste optreden stoppen ze in Jacksonville en Savannah voor wat proefoptredens. Daar leren ze nieuwe mensen kennen, komen ze op de proppen met wat nieuwe moves en schudden ze op een verrassende manier het verleden van zich af. Helaas moeten we nog even wachten op de trailer van deze sexy mannen, maar je kunt natuurlijk wel vast de trailer van de eerste film van Magic Mike bekijken!
 
Spectre - 23 oktober
Ook in 2015 is James (Daniel Craig) weer van de partij, deze keer met zijn 24e film. Net als bij de film Skyfall is de regie weer in handen van Sam Mendes. Was je alweer vergeten hoe Skyfall precies ging? Bekijk hier de trailer en laat je in oktober 2015 door Spectre!

The Hunger Games: Mockingjay, Part 2 – 18 November
De Amerikaanse sciencefictionfilm is het vierde deel van "The Hunger Games Trilogy" en met deze film wordt het dan ook afgesloten. 

Yoga Hosers
Yoga Hosers is de nieuwe film van Kevin Smith (Clerks, Jersey Girl). De hoofdrol is voor Johnny Depp samen met zijn dochter Lily-Rose Depp en de dochter van Kevin Smith. Twee vijftien jaar oude dames zijn beide Yoga fanaat. Wanneer een eeuwenoud kwaad ontwaakt en hun grote yoga conventie dreigt te verstoren roepen ze de hulp in van de legendarische jager Guy Lapointe (Johnny Depp).

By the Sea
Deze film is geregisseerd door Angelina Jolie, ze speelt zelf, samen met Brad Pitt de hoofdrol. Het verhaal speelt zich af in Frankrijk in de jaren 70. Vanessa, voormalig danseres, en haar man Roland, Amerikaans schrijver, reizen samen door het land. Tijdens de reis lijkt het dat ze uit elkaar groeien, maar als ze op een bijzondere plaats aankomen beginnen ze close te worden met de inwoners.

Naar welke films kijk jij uit?

Bron: filmtotaal, moviemeter

Girlscene.nl wil samen met jou het verschil maken voor vrouwen en meisjes die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer zijn geworden van seksueel misbruik. Samen met jou proberen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen. Samen staan we sterk en daarom willen we met al onze lezeressen iets doen voor dit goede doel. KLIK HIER OM JE CENTJE BIJ TE DRAGEN VOOR GIRLSCENE X SERIOUS REQUEST  

LOVE dit artikel
5 meiden hebben deze blog geloved